slickboy#44
Ezt ugye nem gondolod komolyan:
" Úgy, hogy a Windodws-os masináját akár egy komoly üzletembe is le merje csapni egy tárgyaláson egy Apple cucc mellé anélkül, hogy nevetség tárgyává válna a "legós vödrével".
Ugyan nem vagyok üzletember, de ha az lennék és egy tárgyaláson "kicsapnám" a Lumia 930-asom az asztalra és a másik fél kiröhögne, mert szerinte az "legós vödör", hát levonnám a megfelelő következtetést a tárgyaló félről. Nem, nem azért mert nem tetszene neki a telefonom, hanem azért mert aki úgy megy neki egy tárgyalásnak, hogy megnézi milyen telefonja van a másiknak az teljességgel komolytalan. Szerintem ilyen nincs a komoly üzletemberek között, ha mégis, azok nem komolyak, hanem irrelevánsak minden szempontból. Értem én, hogy a presztízsre célzol ezzel, de azt hiszem, hogy egy felsőkategóriás Lumia minden téren megállja a helyét egy Apple telefonnal szemben, külalakban mindenképp. Hogy ki milyen rendszert szeret használni az meg gusztus dolga, nem szeretnék olyan emberrel tárgyalni aki a telefonom oprendszere alapján ítél meg engem, szóval ez az egész pont teljességgel irreleváns egy ökoszisztéma megítélésében.