bitangpitypang#40
Ezen én is végig mosolyogtam :)
Lefosom ki mit használ, én a környezetemben lévő droid usereken szoktam kuncogni magamban, mert olyan nem nagyon van, hogy pár napnál tovább normálisan működjön. Átlagosan 3 nap után újra kell őket indítani, mert elkezd lasulni, fagyni.
Ha kérdezik, hogy milyen telefont ajánlok, simán azt mondom, hogy vegyen droidot a kérdező.
Hogy miért?
Ha azt mondom, hogy próbálja ki a wp-t, akkor jön a kétkedés, meg a kötelező szövegek, mint a tipikus "szaracsempe". Nincs nekem se időm, se kedvem győzködni másokat. Használtam droidot, egy év után nagyon szeretem volna megsemmisíteni a készüléket, de sajna még egy évet ki kellett bírnom vele. Váltottam wp-re, eleinte nem akarta elhinni, hogy nem kell soft resetelni rendszeresen, meg hasonlók.
Droidot mindenkinek! Aki szeret szopni...
Haveri körben van két srác, akiknek még nem volt okostelefonja. Nem a társaságban lévő droidot szeretik nyomkodni, hanem a Lumia 925 "szaracsempe-fosakoncepcó" hulladékomat. Jobban tetszik nekik.
Hogy miért?
https://tileartguy.wordpress.com/
Néhány videót meg lehet nézni, hasonlóan "unalmas és átgondolatlan, koncepciótlan és ronda" az enyém is.
És igen, valóban kurva szar marketingje van a wp-nek. Ha tud úgy is kinézni, mint a fentebb linkelt honlapon lévő videókban, akkor miért a wp7-re emlékeztető külsővel szerepel minden reklámban?
Mindegy. Droidot kell venni és kész, mert mindenki azt mondja, hogy azt kell venni, mert az a jó.
Használjátok egészséggel, remélem adnak mellé ajándék xanaxot.