• alma2
    Beleoltem most mar 30 orat.
    A fizika "erdekessege" betonon, mar nem tunik fel, teljesen raallt az agyam, vagyis teljesen elvezem. Sot amiota rendbe tettek az ffb-t, ami szamomra mar majdnem tokeletes, meg monaco-t is elvezem, ahogy csuszkal az auto a jegen.
    Az ffb-nel egy dolog zavar jelenleg, egy bizonyos kormanyszog elfordulas utan felpuhul, fuggetlenul attol, hogy csuszik-e az auto vagy sem. Ez eleg zavaro tud lenni, eles kanyaroknal.
    Az amd-s bug, hogy a fak, fu stb, csikozodas is csunya, de nagyhezen ratalaltam a forumokra, ahol rengetegen problemaznak kizarolag amd-s kartyan, mindegy melyik gcn verzio, elvileg mar javitas alatt. (hiszi a piszi)
    Egy dolog ami rohadt bena, hogy nem lehet egerrel lavirozni. A hulye menupontjaihoz, hozzarendel mindenfele szamokat, aztan ember talalja ki, hogy a joy-on melyik gomb. Bezzeg xbox controllerrel helyesen kiteszi az ikonokat, gombokat. Sot billentyunel is odairja a legtobb esteben, ahogy nezem.
    Viszont ami rohadt zavaro, hogy minden szakaszon vannak rossz itinerek, keson mondja, nem megfelelo erosseget mond stb. Gyakorlatilag ezert ront az ember. Annyira egyszeru lenne akar replayben, akar menetkozben megoldhatova tenni, hogy az ember allithassa be, hogy mondjuk jobb 2 100, mindezt a billentyuhoz rendelve, vagy akar egy felugro gyorsmenubol kivalasztva.

Nyomom a karriert, most lett vege az elite fokozatnak. Ahogy bovul a jatek ugy teszi be egy fokozaton belul a plusz szakaszokat. Vagyis itt mar volt Nemetorszag is. Viszont lehet sok puha jatszik vele, vagy sok volt a siras a forumokon, a nemet elite idok annyira vissza lettek mar veve, hogy volt olyan szakasz ahol fel percet vertem ra a masodik helyezetre, elso nekifutasra. Szerintem ez rossz irany.
    A lenyeg a lenyeg, hogy az assetto utan ez volt a legjobb befektetes jatekok teren az elmult 2 evben :). Nem is tudnek hirtelen mondani barmilyen jatekot amivel ezek kivul meg 30 orat jatszottam volna, foleg ilyen rovid ido alatt.
    A rbr-t is azert unta meg az ember par ev utan, gyakorlatilag mindenki csukott szemmel vegigment a szakaszokon, hihetetlen idoket menve. Szemely szerint imadom, ha teljesen ismeretlen palyan kell menni itiner alapjan, de gondolom a szabad palyaszerkezto biztosan nem lesz hozza, igy azert x ora utan, itt is oda az ujdonsag varazsanak. De addig is allat nagyon!
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.09. 17:47:16