2874
  • bosco05 #910
    jaja, nem túl real :D
  • pajti
    nagyon árkádnak tűnik, ilyen hamar nem lehet megállni :D
  • GPx8
  • Fantasy18
    nem automata. pillangóval váltottam most nézem hogy tényleg nem nagyon látszik :D amúgy minden segítség off-on volt
  • GPx8
    Jó lett a video!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért automata váltóval nyomod, ha egyszer jó kormányod van?
  • Fantasy18
    Hali! rá vettem magam hogy megvegyem a játékot.. nagyon ott van a gama! kipróbálás szinten csináltam Gopro val videót aztán összevágtam. hozzáteszem hogy nem a legjobb köröm sőt... majd még csinálok videókat. azért remélem tetszik így!
  • Alexease
    A kovetkezo patch-ben, tuti lesz benne ilyen is, jo lesz expert fokozatnak:DD :O
  • alma2
    Varost, de inkabb itt csak tajat nezni tokeletes :)
    de pl a peugeut 205-os, ami nem tudom milyen kategoriaban van az mar elvezetes, csuszkal stb.
  • Norbi1990
    Pedig jók a Group A-s gépek is. Nekem a WRC-k nem tetszenek meg a fronthajtásos 60as évekbeli járgányok :)
  • Norbi1990
    Ti hány méterig jutottatok? :DD
  • alma2
    sok-sok eve amikor kolcsonketem egy ps2-t, hogy kiprobaljam a grand turismo-t, ott is elinditva a karriert, valami ocska fos utcai autoval kellett menni, korozgetni, hogy majd kesobb egyre gyorsabb autokat vehess. Nem is birtam sokaig, hamar lemondtam rola...
  • alma2
    jaj, nem csoda, hogy nem nagyon mentem meg ezekkel a group a masinakkal. Elindultam, azt hittem gajdul a jatek, olyan lassan tortent minden. kellett vagy 3 szakasz mire rajottem ezek ilyen lassu autok :) Gyakorlatilag egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor fekeztem a 8 szakaszon. Nem egy izgalmas jarganyok az biztos. Az itiner meg ugyanazt a szoveget loki, wrc-krol hirtelen nem volt konnyu atallni.
    Na meg ide nem art jobb palyaismeret. Annak ellenere, hogy egyszer sem repultem ki, mindent tulovatoskodtam a jelek szerint...
  • alma2
    Beleoltem most mar 30 orat.
    A fizika "erdekessege" betonon, mar nem tunik fel, teljesen raallt az agyam, vagyis teljesen elvezem. Sot amiota rendbe tettek az ffb-t, ami szamomra mar majdnem tokeletes, meg monaco-t is elvezem, ahogy csuszkal az auto a jegen.
    Az ffb-nel egy dolog zavar jelenleg, egy bizonyos kormanyszog elfordulas utan felpuhul, fuggetlenul attol, hogy csuszik-e az auto vagy sem. Ez eleg zavaro tud lenni, eles kanyaroknal.
    Az amd-s bug, hogy a fak, fu stb, csikozodas is csunya, de nagyhezen ratalaltam a forumokra, ahol rengetegen problemaznak kizarolag amd-s kartyan, mindegy melyik gcn verzio, elvileg mar javitas alatt. (hiszi a piszi)
    Egy dolog ami rohadt bena, hogy nem lehet egerrel lavirozni. A hulye menupontjaihoz, hozzarendel mindenfele szamokat, aztan ember talalja ki, hogy a joy-on melyik gomb. Bezzeg xbox controllerrel helyesen kiteszi az ikonokat, gombokat. Sot billentyunel is odairja a legtobb esteben, ahogy nezem.
    Viszont ami rohadt zavaro, hogy minden szakaszon vannak rossz itinerek, keson mondja, nem megfelelo erosseget mond stb. Gyakorlatilag ezert ront az ember. Annyira egyszeru lenne akar replayben, akar menetkozben megoldhatova tenni, hogy az ember allithassa be, hogy mondjuk jobb 2 100, mindezt a billentyuhoz rendelve, vagy akar egy felugro gyorsmenubol kivalasztva.

Nyomom a karriert, most lett vege az elite fokozatnak. Ahogy bovul a jatek ugy teszi be egy fokozaton belul a plusz szakaszokat. Vagyis itt mar volt Nemetorszag is. Viszont lehet sok puha jatszik vele, vagy sok volt a siras a forumokon, a nemet elite idok annyira vissza lettek mar veve, hogy volt olyan szakasz ahol fel percet vertem ra a masodik helyezetre, elso nekifutasra. Szerintem ez rossz irany.
    A lenyeg a lenyeg, hogy az assetto utan ez volt a legjobb befektetes jatekok teren az elmult 2 evben :). Nem is tudnek hirtelen mondani barmilyen jatekot amivel ezek kivul meg 30 orat jatszottam volna, foleg ilyen rovid ido alatt.
    A rbr-t is azert unta meg az ember par ev utan, gyakorlatilag mindenki csukott szemmel vegigment a szakaszokon, hihetetlen idoket menve. Szemely szerint imadom, ha teljesen ismeretlen palyan kell menni itiner alapjan, de gondolom a szabad palyaszerkezto biztosan nem lesz hozza, igy azert x ora utan, itt is oda az ujdonsag varazsanak. De addig is allat nagyon!
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.09. 17:47:16
  • tbazsi95
    Egy picit jobb lett ez a videó, mint a múltkori volt :D :D D
  • danikosz
    direkt csak hétvégi volt,igen
  • SimaSuna #895
    1 v 2 nap volt az előzőre? nem tudtam teljesíteni... :(
  • lac coo
  • danikosz
    Sajnos most csak így van meg a hétvégi móka:

Heti VSR league menetrend :
    VSR_hu
    Időpont: 2015. július 6. (19:10-től) - július 10. (23:59-ig)
    Szakaszok : 4 görög szakasz és 4 wales szakasz
    Szervizpark: Minden második szakasz után
    Autók: Group A
  • Totti5
    Erre mi a megoldás? új rendszer van fent. Fanatec drivert felnyomtam, és az F1, Dirt, Assetto-ban nem tudom a pillangó váltókat beállítani. 5-6 gomb lenne, de a jobb és bal valtóra is 2-est ad s ekkor a másikat ismeretlenre teszi. Anno is volt ilyen 2-3 éve de megjavult. Most megint előjött... érdekes hogy a Raceroom-ban meg jó...
  • lac coo
    azt nem győzné a szerver :))
  • Alexease
    Mivel kulon gepeken van, eleg erdekes lenne megoldani:) Bar, ha feltoltene a visszajatszasokat, abbol osszevaghata egy osszefoglalo visszajatszast:) Sot, ha tolnanak ala egy szervert, a visszajatszasbol videot is csinalhatna. Dehat...
    Bar, mokasabb lenne nem a teljesitett szakaszokbol, hanem a zuzasokbol osszevagnia egy videot:DDDD
  • akyyy
    tök jó lenne ha az ilyen ligák végén csinálna egy rövidke videót a játék a visszajátszásokból, amibe benne lenne mindenki hogyan ment végig a versenyen mármint ha végig ment :D
  • Norbi1990
    Nekem is voltak kalandjaim, nem kell aggódni
  • Vádá
    Letoltam.... 2. szakasz első szektor végén kaptam egy defektet :D , de nem kezdtem újra kaptam 28 mp hátrányt , és az utsó szakaszon meg becsúsztam egy árokba :) így 5-6 mp hátrányom lett a végén összetettben, nem is rossz.
  • danikosz
    Na egy valamire rájöttem. Ádám lefutotta és utána kilépett a VSR-ből. Akkor azért nem láttuk összesítésbe ott Őt,míg a 8. szakasz utáni állásnál ott volt. Akkor már csak az a kérdés hogy az előző két eventen 7-7 ember futott-e tényleg végig,vagy csak valamiért ennyit mutat.
  • akyyy
    én végig mentem, olyan utolsó vagyok, hogy csak na. :D de legalább most nem estem szakadékba
  • danikosz
    Holnap Slovakiaringen leszek, szóval előre berakom az infókat.

Hétvégi VSR league menetrend :
    VSR_hu
    Időpont: 2015. július 4. (00:01-től) - július 5 (23:59-ig)
    Szakaszok : 6 görög szakasz
    Szervizpark: 2. és 4. szakasz után
    Autók: WRC 2010

Szakaszok alatti restart lehetőséget kivesszük. A teljeset lehet majd újrafutni ha történik valami.

A mostani pedig éjfélkor befejeződik. Addig mindenki lefuthatja a maradék szakaszt. Azt írja,hogy a most futón eddig 7-en értek célba. Ádám nincs köztük, pedig amikor az elején megcsináltuk páran akkor láttuk őt végigmenni. Nem értem miért csak 7 embert jelez...
  • bosco05 #883
    Jöttek maguktól a népek, nem nagyon kellett szólni :D
  • endy papp
    Legalább szimulátorral tesztelik, így még van remény hogy jó is lehet ,akár szim is.
    Nem csak kontrollerre optimalizálják..... mint az eddigieket.
  • lac coo
  • Adam Jonas
    Ennek egy elég egyszerű prózai magyarázata van: ez fun jelleggel lett létrehozva, annak érdekében, hogy a szórakozni vágyó emberek számára legyenek event-ek létrehozva, s nem pedig az, hogy WR-t fussunk hétről-hétre. SG-n és Prohardveren van meghirdetve a cucc (meg most egyszer ki lett téve DiRT Rally Hungary FB oldalra is), máshol nem. VSR-es liga meg a VSR fórumán és oldalán van hirdetve, illetve szóltak mindenkinek, aki a VSR körül tevékenykedik.

Megtehettem volna én is, hogy szólok 1-2 embernek, csak abból kb. az lett volna a végén, hogy 2-3 event után leapad a társaság, meg a 2-3 gyors pilótával az elején nem tudtak volna mit kezdeni, így meg akkor unalomba fullad az egész jó néhány ember számára.
  • bosco05 #879
    Nem leszólni akarom a másik ligát, mert megmondom őszintén én meg se néztem, de akit ismerek és szimes az velünk tesztel vsr-ben, ha gondolod próbáld ki ott is magad.
  • alma2
    Igy elso blikkre nem egy eros mezony van jelenleg ebben az sg ligaban. Nyomjatok padloig a gazt :)
    Ez a peugeot kit kar, total vezethetetlen gyari beallitasokkal. Seat egy leanyalom hozzakepest.
  • Adam Jonas
    Még szép! :)

DiRT Rally Timeline: "PvP Pack: Competitive multiplayer comes to DiRT Rally for the first time. "
  • akyyy
    jó lenne kapni pályaszerkesztőt hozzá, és akkor mehetnénk a magyar pályákon :D

amugy multi lesz benne?
  • Totti5
    Imprezával kellemes.

• Solt
  • Adam Jonas
    Just in case you haven't already heard, ‪#‎WorldRX‬ has joined forces with DiRT Rally, and here's an EXCLUSIVE first look at the upcoming ‪#‎Rallycross‬ update!
  • danikosz
    Íme az előző forduló végeredménye

VSR_HU
    Vége: 2015.07.03. 23:59
    Szakaszok száma: 8 (4 Monte és 4 Német)
    Szervizpark: Minden második után. Nem jól állítottam be,így minden páratlan szakasz után van. Bocs :D
    Autócsomag: Kit Car , Group B RWD

Hétvégén jön egy 6 szakaszos rövidebb rally majd.
  • Solt
    Dehogynem lehet... ráadásul ha mellé váltasz, nem elég rákuplungolni, hanem ki kell venni sebességből, és újra berakni! :) Elég komoly meló így mindenre (átfogás, helyes fokozat, gázfröccs visszaváltásnál) odafigyelni.

Egyébként kiválasztod a H váltó + kuplung beállítást, és utána legalul lehet beállítani a kuplungot.