Mitől / mikortól lenne DiRT Rally 2.0? Nem érzem, hogy annyira nagy különbség lenne a két széria között DiRT 4 óta. Sajnos sovány a tartalom és egy átlag felhasználó nem is nagyon tud különbséget tenni a két "szakág" között. DiRT 4-ben sztem igen jó volt vezetni a modernebb rally autókat, viszont a classic erőgépek és hátsókerekesek nagyon nem működtek, DiRT Rally köröket ver rá. Valószínű most ezt orvosolják.
Ha ránéztek a helyszínekre, egy se köszön vissza az eredeti DRből, gondolom szándékosan. Viszont DiRT 4-ből itt lesz spanyol, usa, ausztrál. Ahogy olvastam a véleményeket, nem sokak kedvence volt az usa és ausztrál szakaszok. NZ, argentína és lengyel fasza, de lehetne változatosabb. USA, POL, NZ, ARG mind high-speed gravel. Simán elférne egy technikás rally. Spanyol megint az egyetlen aszfalt - remélem, most hogy kézzel csinálják, jóval izgalmasabb lesz a vonalvezetés és a környezet.
Nagy összegben fogadnék, hogy DLC formájába GB érkezni fog, másik tippem svédek.
Phil Mills nagy kedvenc, nem tudom mi történt, lehet mostmár tényleg ilyen a hangja, de jóval inspirálóbb a pace-note call out audio DR-ben és DiRT4ben. Pedig hogy mondta Solberg mellett, élvezet volt hallgatni.