• PacsutaTibi
    Háááát.......
    Egy két új dolog bekerült, de sok meg sajnos kiesett a Dirt Rally és Dirt4-hez viszonyítva.

Kategóriánként írom:

GT4:
    Ez mi??? Aston , Camaro, Mustang...... Mutassatok már nekem képet ahol valaki Camaro-val rallyzik....
    Ha R-GT lenne (Porsche, Fiat 124....)

RallyCross Supercar: Itt azért van pár új autó aminek már ideje volt, hogy bekerüljön pl az Audi, nyílván Megane és Mk8 Fiesta újabb fejlesztés, a Subaru régen ment GlobalRallycrossban, de az meg már megszűnt. Viszont nincs már benne két személyes kedvencem, a Focus és az Ibiza. Nem értem ez utóbbit miért vették ki, még idén is fognak vele menni Münich-ék.

RallyCross S1600: Két ősrégi modell (még talán az alapjuk a Dirt1ből van) a Corsa és a Clio, no meg az újabb Polo. Előbbi kettőt nem mondom, hogy vegyék ki, mert tetszik mindkét modell, de az S1600-as bajnokság nagy része Skodával és Twingoval megy!

Modern Rally:
    Szuper, hogy berakják az C3 R5-öt, meg az új Polo R5-öt, no meg a CMR2 óta azaz közel húsz év után újra van Skoda a Codmasters játékában, de hogy nem tudtak megegyezni a Hyundai-al, hogy az R5-ös benne maradjon? Ezzel közel teljes lenne a paletta. Miközben a privát fejlesztésű, alig néhány példányban legyártott, talán még nemzetközi homolgizációval sem rendelkező Mitsu R5 meg benne van.

Hol vannak a WRC-k???? 2019 van és nem volt még új 2017-es fejleszésű WRC autó a Dirt sorozatban.
    Az összes régi WRC legyen az 2011 utáni 1.6-os, vagy a 2001-es Subi, Focus, 2007-es C4, Focus, mind eltüntek......

Az R2 táborába megérdekezett a Peugeot.

Régebbi rallyautók:
    Itt is van 3 újdonság a DS21, a Golf 2 GTI 16V, valamint Datsun 240Z. Ez utóbbira kiványcsi vagyok. :D
    A Golf is már jó régen volt hivatalosan benne egy játékba, de legalább játszótársnak berakták volna a Kadett GSi-t meg a Renault 11-et.
    Innen is van sajnos hiányzó, a B-s hátsókerekes Manta 400 és Lancia 037-es. Valamint a Kit-Carok!!! Az Ibiza és a Peugeot.

Lehet a hiányzók, majd DLC formájában megjelennek, de számomra több a veszteség, mint a nyereség ebben a listában....
    Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2019.01.31. 19:05:24