• alma2
    ooo, szerintem valamit nagyon felreertettel, pont ezt taglaltam, hogy akar egy rd verseny is nagyon szetszabdalja a mezonyt es azt a fals erzetet adja, hogy gyors vagy kozben, csak aki szamit, egyszeruen nem indult. Mig a "gyari" versenyek egyertelmuen megmutatjak kik a gyorsak es nem csak a napin.
    A lent kiemelt uriember, a napi versenyekrol is feltolti a videojat, bar szinte feleslegesen, hiszen mar minden palya tobbszor atporgott a 2 ev alatt, es kitol nem, ha pont a leggyorsabbtol nem tudnal tanulni? (video alapjan akinek megy) hozzateve azt, hogy osszehasonlithatod a crest segitsegevel kanyarrol kanyarra a sajat tempoddal.
    Ehhez kepest egy rd-s versenyen az elso helyezett lehet a globalis lista kozepen toporog, es minek nezzek olyan videot, aminel sokkal gyorsabbak videoja is fellelheto ezaltal sokkal jobban meglatod a sajat gyenge pontjaidat?

Ennyire felreerthetoen fogalmaztam volna, nem gondolnam :)

A szezon vegi dologra is irtam, hogy pont nem latok semmit, mert egyszeuren nincs infom arrol, hogy akik nem fejeztek be miert nem, azert mert kiestek, vagy csak elment e netjuk, netan hirtelen fontosabb dolguk akadt, mint jatszani. Igy szepen kerulsz elore a ranglistan, amiert gyakorlatilag semmit sem tettel.

A 17 szakaszt mentes nelkul kell teljesiteni? Szerviz park utan sincs lehetoseg menteni?
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.19. 09:19:36