2874
-
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.02.21. 22:59:38 -
#2271 Igen, csak azt felejted el megint, hogy más az, amikor kinyomhatod a szemét az autónak, mert úgysem kell a szakasz után javítani, meg más az, amikor úgy kell nekikezdened az első szakasznak is már, hogy tudod, ezzel az autóval még 16 szakaszt kell végignyomni.
Vannak checkpoint-ok, összesen 3, mi Bazsóval egybe szoktuk letolni, szünet nélkül. -
#2270 Amugy a crest segitsegevel visszafele is mukodik a dolog, pl amikor multkor racsodalkoztam meirt lassabb a "magyar" mezony minimum 1 perccel, akkor osszeneztem pont Met idejet a sajatommal, remelem nem veszed rossz neven, hogy veled peldalozom mostansag :) es egyszeuren azt lattam, kozel azonos tempoban mentunk, leszamitva, hogy 4x teljesen kicsuszott a palyarol. Kicsuszasa utan, mindig "szinkronizaltam", egyszertelmuen latszott, nem a tempojaval volt a baj, sokkal inkabb, hogy ezt vegig tartsa hibatlanul a szakaszon.
ui: az elozohoz, vagyis eleg egyetlen egy fix emberke aki jobb nalad es tudod, hogy stabilan megy, hogy vegigkovesd sajat fejlodesed, amelyrol folaymatos visszajelzest kapsz, minden "bajnoksag" nelkul. Az meg mar csak egy plusz, hogy akar itt a furomon, vagy privatban, ha lenne barmilyen kerdesed, ezt hogy es miert csinalta ( na jo autos jateknal ez annyira nem jellemzo) de elso kezbol valaszol neked.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.19. 09:44:10 -
#2269 ooo, szerintem valamit nagyon felreertettel, pont ezt taglaltam, hogy akar egy rd verseny is nagyon szetszabdalja a mezonyt es azt a fals erzetet adja, hogy gyors vagy kozben, csak aki szamit, egyszeruen nem indult. Mig a "gyari" versenyek egyertelmuen megmutatjak kik a gyorsak es nem csak a napin.
A lent kiemelt uriember, a napi versenyekrol is feltolti a videojat, bar szinte feleslegesen, hiszen mar minden palya tobbszor atporgott a 2 ev alatt, es kitol nem, ha pont a leggyorsabbtol nem tudnal tanulni? (video alapjan akinek megy) hozzateve azt, hogy osszehasonlithatod a crest segitsegevel kanyarrol kanyarra a sajat tempoddal.
Ehhez kepest egy rd-s versenyen az elso helyezett lehet a globalis lista kozepen toporog, es minek nezzek olyan videot, aminel sokkal gyorsabbak videoja is fellelheto ezaltal sokkal jobban meglatod a sajat gyenge pontjaidat?
Ennyire felreerthetoen fogalmaztam volna, nem gondolnam :)
A szezon vegi dologra is irtam, hogy pont nem latok semmit, mert egyszeuren nincs infom arrol, hogy akik nem fejeztek be miert nem, azert mert kiestek, vagy csak elment e netjuk, netan hirtelen fontosabb dolguk akadt, mint jatszani. Igy szepen kerulsz elore a ranglistan, amiert gyakorlatilag semmit sem tettel.
A 17 szakaszt mentes nelkul kell teljesiteni? Szerviz park utan sincs lehetoseg menteni?
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.19. 09:19:36 -
#2268 Ja, igen. Az meg nem elhanyagolható, hogy azért 17 szakaszt végigcsinálni közel sem olyan egyszerű, mint 1-t a Daily-n. Vagy éppen a Weekly-n, ahol csak 6 van. Igencsak figyelned kell a technikára is (mert a szervizparkban nem tudnak mindent megjavítani 100%-ra ugyebár), közben próbálj meg a határon autózni is, és figyelni a többieket, hogy éppen hogy állnak. Daily-n ki lehet nyomni a szemét, egy ilyen helyen, mint az RDRC, azért kőkemény taktikázásra van már szükség, így közel ~130 km-es össztávon. :) -
#2267 Ha neked jó az, hogy egy olyan mezőnyben versenyzel adott esetben, ahol a 2. helyezettnek átlagosan adsz 30 mp-t, akkor legyen... (nyilván most nem a Daily/Weekly/Monthly event-ekről beszélek). Én pl. sosem szerettem olyan mezőnyben menni, ahol a top3-ba vagyok, mert azzal mindent elérek, csak a a legfontosabbat nem: azt, hogy fejlődjek.
Egy ilyen mezőnyben, mint az RD, elég sokat lehet fejlődni/tanulni. Főleg, hogy sokan videókat is csinálnak, így láthatod, ki hogyan megy, milyen habitussal és technikával, stb. stb.
Engem spec. jobban vonzott mindig az, hogy a szezon végére azt lássam, hogy mekkorát fejlődtem, mint az, hogy a nevemet a tabella élén láthassam. -
#2266 brad_shaw = Bratt_Shaw -
#2265 Koszi az infokat!
Szerencsere nem vagyunk egyformak, mindenki mast keres ezekben, csak magambol indulok ki, de lathatoan maskepp mukodok mint a nagy tobbseg, picit jobban kifejtve. Egyedul MET mozgatorugojaval tudok azonosulni, mehet a kedvenc kocsijaval a kedvenc kategoriajaban is. Mondjuk ami a napi, heti, havi "gyari" versenyeknel nem adott. Bar nem ellenoriztem, de feltetelezem igyis a toredeke az indulok szama a gyari versenyekkel szemben, ahol legutobb, ha jol emlekszem a havinal tobb mint 4400 indulo volt (mindez egy kategorian belul). Most is 3000 felett van az indulok szama, megha csak a toredekevel kell szamolni, de sajna pont ugy, ahogy a mas altal megrendezett versenyeken is.
A minosegivel sem tudok azonosulni, hiszen ha nem rallycross eventen vagy, tok mindegy milyen a tobbi versenyzo ugyis csak az idejuket latod. A napi gyari crestes szintu osszehasonlitasrol mindenkepp le kell mondani, ami egy nagyon jo dolog, aki picit is jobb akar lenni. Aztan mint koztudott ezek rendezett versenyek megjobban bevonzak a csalokat, mint minden jateknal.
Latatlanban arra gondoltam, hogy van valami vonzo nyeremeny es nem csak a dobogosoknak, hanem mondjuk meg egyet kisorsolnak az indulok kozul is, de a jelek szerint ez sincs.
Ha mar van szerencsere egy ilyen szep globalis leaderboard, szerintem 5 perc nezelodes utan barki ossze tudja allitani fejben, ki az elso 10-20 ember papirforma szerint aki megnyerne ezeket, ha indulna. Tehat majd a mostani verseny utan is biztos lehetunk abban, hogy porkhammer dobogos lenne, Illetve Brad_shaw elottem vegezne, teljesen mindegy, milyen kategoriaban, milyen kocsival indulnanak.
Szoval ha nem adott a tobb ezres indulok szama, akkor meg mar pont ott erzem magam, mint pl assettoban, a sok "bajnoksag" aminek a vegen a keves indulo miatt buszken mondhatta az ember, hogy a 7. persze azt nem verte utana mar nagydobra, hogy nem is volt tobb indulo a vegere.
Legutoljara Indultam gtmasters bajnoksagon is, ahol mar szep szammal voltak versenyzok, de a masodik sorozat utan, mar ott is fejbol tudta az ember, hogy ki fog elotte vegezni es ki mogotte, na meg azt is jo talalati arannyal is tippelhetted, hanyan esnek ki barmilyen okbol, illetve hanyan fejezik be es te hol vegzel, vagy vegeznel mindezt anelkul, hogy akar el is indulnal, ha mar ismerosek a nevek, igy azzal is hamar felhagytam. A fix idopontok, meg sosem voltak a barataim az elet semmilyen teruleten sem, szerencsere el is kerulnek rendesen.
Ahogy latjuk ez a jatek ahol a legkevesbe szamit a setup hiszen a leggyorsabbak tobbsegben defaulttal nyomjak, ugy, hogy 10-20 masodperceket vernek a mezonyre.
Mindezeket osszegezve nekem tok jo megtalaltam az igazi kihivot szamomra Brad_Shaw szemelyeben, gyakorlatilag igy egy emberrel versenyzek, barmikor, hiszen a jatekon belul is folyamatosan latom az idejet, ennel jobb mar tenyleg csak a egyszerre tobb jatekos a palyan tud izgalmas lenni, de azt ez nem tudja, a valosagban sincs, igy ezt jellemzoen mas jatekban oldja meg az ember. Illetve, ha jol vettem ki a 4-ben majd szakaszonkent is lathatom mondjuk az o idejet, vagy akar a ghostjat, vagy csak annak az idejet, igy folyamatosan latom epp hol gyorsabb, ami szinten jo dolog lenne. Igy ismeretlen szakaszon oda-odaverek neki szep magyarsaggal, de egy betanult resznel, ha 4 szakaszos 5 masodperccel, ha 8 akkor kb 10-el kell szamolnom, marmint akkor vagyok jo magamhoz kepest, ha ezt a lemaradast tudom tartani. Vagyis folyamatosan versenyben vagyok es valahol ez az ami a legtobb embert mozgatja es, hogy jobb legyen valakinel akit kiszurt maganak.
Hirtelen ezeken zongorazott vegig az agyam, de ettol fuggetlenul nektek jo versenyzest, remelem ti nem tudjatok meg elore, hogy hol vegeztek +-2 hellyel , mert akkor oda az orom szerintem :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.18. 22:30:33 -
tbazsi95 #2264 A korábban említett előnyök mellett még az is jó szerintem a bajnokságban, hogy nincs szükség saját autóra, saját csapatra, semmire. Így mindenki ugyan olyan autóval indulhat. Nem kell gyűjtögetni a kreditet egy-egy autóra és aztán azt fejlesztgetni. Egyedül a setup különbözhet. Szerintem ez előny. Mellesleg elégé jó a szervezés. Lásd pl. magazinokat csinálnak a versenyekre. Rengeteg ember indul a bajnokságban és ez szerintem vonzó az emberek számára, hogy minél nagyobb mezőnyben tudja megmérettetni magát. Ilyen volumenű bajnokság nincs sok, akár a nem hivatalos világbajnokságnak is lehetne nézni. -
#2263 Nemzetközi, nem csak egy kategóriából lehet autót választani. -
#2262 Azért, mert nagy a mezőny, és nemcsak, hogy nagy, de minőségi is.
Jövő héten meg tőlem is jön a 4 napnyi felvétel. :)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.02.18. 13:30:05 -
tbazsi95 #2261 Köszi! Bár azért ebben jóval több volt :D Csak hát nem kellett volna összeszedni azt a defektet az elején :D :D Sok Sikert majd :) -
COL_Bratt_Shaw #2260 Igaz igaz, csak jol kell idozitenem, lehet hogy 48ora, de az nem azt jelenti, hogy nekem annyi idom van, csak hogy annyi van hatra.
A linkelt videomon is van pedalkamera, ha jobban megnezed. ;) Mar installalva van kb 1 eve, az elso par DR-es videoban is hasznaltam, csak folyamat beszologattak, hogy hol a kuplung hasznalat. :D
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.02.17. 20:14:58 -
#2259 Amugy miert vagytok ennyire ragerjedve erre a racedepartmenes versenyre?
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.17. 20:13:03 -
#2258 ja jut eszembe, szepen megfogalmazni nem tudom, sot inkabb sehogy, de eleg jol meguszom a sved palyan azokat a helyzeteket, hogy benrantsa az auto elejet a hofal a palya szelen, ha beneztem a kanyart. Marmint a hoba belemegyek, de valahogy megsem rantja be, kievickel az auto.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.17. 20:10:48 -
#2257 Na valami ilyesmit kitehetnel te is a kepernyodre, mint tbazsi, latni a pedalokat, ami szerintem nem rossz.
A sved-nek csak bizonyos reszeit ismerem, de ha kodben kell menni, mint most akkor mintha hirtelen ismeretlen palyan lennek, a tavoli ismeros pontok hianyaban.
2 nap ne viccelj mar, neked 27 perc sem kell az egeszhez :)
A crew-t anno megjeleneskor megvettem, de talan 30-as szintig jutottam vele, aztan oda lett a lelkesedes. Pedig sok minden jol sikerult benne.
Itt a telemetry app:
telemetry
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.17. 20:05:15 -
COL_Bratt_Shaw #2256 Szep eredmeny, gratulalok! Kicsit lemaradtam, nem voltam fent az uccso video ota. Latom van meg ket nap, illene nekem is megcsinalnom ha mar Alpine-al van. :) Nagyon amator vagyok Svedbe, csak 2 palyan mentem 2-4-nel tobbszor osszesen, meglatom, hogy lesz ido a hetvegen. Hetit meg ugysem csinaltam, ugyhogy ott egy acsi is extraba. :)
Csak igy spoilerben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt toltam par napja, mar majd 2 honapja nem voltam fent es oda is beigertem egy hetvegi kruzt.
Nomeg tegnap este elmerultem az Alien: Isolation nevu jatekban, az neked vr-ben nagyon utne ha bejonnek ezek a game-ek. Az utobbi 5-6 evben nem is toltam semmivel csak a Crew-val, meg most a Dirtel, de rajottem ennel a jateknal, hogy milyen jo is tud lenni egy maszkalos game. Egesz este allt a szor a labamon/karomon. lol
-
tbazsi95 #2255 RaceDepartment Rally Championship 2017 | DiRT Rally | Rally Sweden | Balazs Toldi OnBoard
-
#2254 szegeny hetedik helyezettet biztos eszi a fene, azzal a 2 tizedmasodperccel :) -
#2253 Ma neztem az egyik heti az alpine autoval van, amit "miattad" vettem meg, le is tolom ma gyorsban a sved szakaszokon. -
COL_Bratt_Shaw #2252 En sem talaltam azert raktam ezt.
Amúgy jo session volt, viszont a grid-elest az alkatrészekért nagyon utalom. A Crew-ban is ezzel szopattak a nepet, kiveve itt nem tudsz rajta tullenni rajta 1 nap alatt. Ezek a fejlesztők imádjak ezzel boostolni a global playtimeot. Milyen egyszerű is lenni csak mevenni lovéért.
"HA eleg perverz lettel volna azt a 150 km-et, ezen az egy szakaszon csinálod meg :)"
Na még az kellett volna. Lejöttem volna az életről mire a tényleges futamhoz érek.
Ha meg szeretned tartani a szüzességed a lehető legtöbb pályán, úgy kivalaszthatod azt az egy szakaszt minden orszagban amit ki nem állhatsz. Ha csak ott gyakorlatozol, az is kihatassal lesz az osszes tobbi palyára is, nomeg pro-vá válsz a legkényelmetlenebb szakaszodon. Win-Win
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.02.12. 19:55:45 -
#2251 Ezt mondom én is :D Csak mert múltkor a Sierra-s competition-nél nem értetted, hogy miért voltak annyira lemaradva az emberek, köztük én is. -
#2250 Mivel sajna nem tudom melyik lenne a sok kozul a "megszallott" emoji ikon, igy marad az irasbeli megjegyzes :)
Tegnap 1 orat szivtam a befrissitett revive progitol, hogy menjen ujra vr-ben, igy el is mentem a kedvem lehet nekem is egy hetre.
Sokan nem is ertik milyen jo edzes ez bizonyos izmokra, egy felkemenyitett fekpedal, nem csak a vallaidat edzi :)
regen oda voltam ezert a par hajtu kanyaraert, huzogathattam legalabb a kezifeket, de ma mar az "uncsi" reszebe tartozik nekem a palyanak es cserebe meg sokat is lehet bukni ha nem ugy jon ki eppen. HA eleg perverz lettel volna azt a 150 km-et, ezen az egy szakaszon csinalod meg :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.12. 11:50:15 -
COL_Bratt_Shaw #2249 Csak letoltam végül
Majdnem hagytam a fenébe, csak az hajtott, hogy ha már eddig elmentem akkor befejezem. Kb 150km-et kellett vezetnem (2 teljes championship event-et) a teljes tuningért. lol
Azt mondanom sem kell, hogy mindenem fajt, nem is kicsit mire elértem a live-ig. Ezután lehet most szabadságra megyek 1 hétre.
Amúgy nagyon bejövős ez a Group B. (RWD) Kegyetlen durva Auto+Szakasz kombo volt ez!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cel a 6perc alatti idő volt, arról lemaradtam majd 3 mp-el, de ez se volt rossz. Nagyobb hibám nem volt, csak párszor kényelmetlen ívre sodródtam, ott vesztek el a másodpercek.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.02.12. 04:51:15 -
COL_Bratt_Shaw #2248 Uhh, koszi! Elmennek ezek a fenebe, meg jo hogy nincs meg meg a vas. :/ Pedig ez pont erdekelne, a szakasz elso fele raadasul a tegnapi dailyvel egyezik. Sok sikert a futamhoz, most akkor lehet elkezdek tuningolni aztan meglatom, hogy megy. -
#2247 szep ido. Tervben volt, hogy megyek rajta, csak aztan lecsusztam rola, na majd most. A mai gorog szakasz meg az aktualis auto tuninggal megy, szoval vigyazz, mielott neki vagnal :)
"Amugy 1/5-on volt az autom tuningja custom event-be es ugy mentem ennel 3-4 mp-el gyorsabbat, szoval ugy tunik nem csak akkor ad gyakorlasban full tuningot ha még nem vetted meg a vasat ill. amikor fullon van. "
Custom eventben mindig fullos az auto szerintem is, aktualis allapottol fuggetlenul, pont ahogy irtad. Azert lehet erezni is rendesen. -
COL_Bratt_Shaw #2246 Joféle, van benne lehetoseg. Atom profi lenne ez egy GUI-val! Egy listan belul lehetne szerkeszteni (hozzaadni hangfile-t) es egyol visszahallgatni az elozovel bejegyzesekkel, hogy minden patent legyen. Nehogy megijeszd sajat magad egy hangosabb beszolassal pl.
Tegnap teljesen uj szakaszon mentem Németben, minden tuti volt erre a csavo "sima 5, tartsd bent"(vagy hasonlo) en meg repesztek 6-osba max fordulaton, erre amikor rahuzom a kanyarra, az ember benyogte, hogy jobbos hajtűkanyar a kovetkezo a listan ami kb 50-60m-en belul volt. Mondanom sem kell, mi tortent az azt koveto masodpercben.
Na vegre en is kiprobaltam a sokat emlegetett Lancia Stratos. :) A legcsinosabb cockpit az Alpine ota, bejovos. Nekem az iranyitas is fekszik, csak vigyazni kell vele itt-ott,(igy egy szakasz utan) nomeg a hangja is rendben van a Ferrari motorral!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tanultam a multkoribol es probaltam mindenhol olyan tempot menni aminel még megmarad a kontroll, ill. a visszaforditokat ultra finoman vettem be. Sokszor tuleroltetem es a telemetrian lattam, hogy lehet hogy feljovok fektavon, viszon rengeteg uszik mindig a kanyar kijaratokon. Igaz ezzel eleg messze voltam a top sracoktol, viszon jobban nyomva sem hiszem, hogy gyorsabb lettem volna.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.02.11. 16:56:31 -
#2245 szerintem is hasonloan menne a tobbivel, par szakasz megtetele utan.
Na a sokat altalam hianyolt, szidott custom pacenotes-ra szuletett egy megoldas. mindjart kiprobalom.
custom pace
ui: akinek a mai napig meghaladja az angol tudasat az 1-6-ig szamolas az csinalhat vele akar magyar navigatort is.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.11. 11:42:09 -
COL_Bratt_Shaw #2244 Szep, de biztos vagyok benne, hogy a tobbivel is ugyanugy menne. Mivel fokent azzal tolod igy nem meglepo, hogy jobban es hamarabb raall a kezed egy szakaszra a wrckkel.
Na a tegnapi Gorog daily volt a tokeletes pelda egy begyakorlos szakaszra, ki is hagytam, ra se probaltam. Vegig a legegyszerubb kanyarok, a cel egyszeruen annyi, hogy ne veszits sokat a visszaforditokban, ill. hogy jol at tudd vinni 1-2 kanyarban a sebbesseget. Ez mind szep es jo, viszont a jo idohoz mar olyan ugratasokat kell bevallalni, amit en soha nem tennek egy versenyben, kb par centire pontosan kell bevetodni es ha elbaltazod, mesz a levesbe vagy ugrott a korod. Az osszes tobbi palyan eleg volt raaerzni a szakaszra, de ez itt mar mas tortenet volt. Mas stage-eken ha gyakorolsz, az osszesegeben jobb pilotava tesz. Jobban megismered az autod hatarait es viselkedeset extrem helyzetekben, a fekek igazi melyseget, kulonbozo kanyarvételi technikakat, stb stb. Itt viszont majdnem egybol latszott, hogy mas a helyzet.
Csak kivancsisagbol, mentem kb 20-30 restartot (40-60perc) viszont idoben kb a 8. restart utan mar csak kb 2mp-et tudtam javitani, ez azert sokat mond. Az osszes extra masodpercet 2-3 ilyen begyakorlos mutatvanyos ugrassal lehet csak elerni. Ezert is jok a hosszu es trukkos szakaszok. Ott mindig lehet talani ill. vesziteni idot, nem csak 3 bevetodesrol szol az egesz.
Alma2, amugy gratula, jo idot raktal be oda. Amikor vegre mentem egy jo kort, raneztem a listara es latom, hogy majd 3 mp-el elottem vagy.
Letoltam a mai-t, ugyanaz a szakasz Monacoban mint 2 napja az Integrale-el. Itt is tulizgultam, mint ott. Sokszor live alatt egyszeruen tuleroltettem, es a tul nagy sebessegtol alulkormanyzott lesz a kocsi, vagy epp fektavon akarok tobbet hozni, azt uszik a vas es vele az ido is. :D
Most a Citroën C4 Rally 2010 ment a buli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amugy 1/5-on volt az autom tuningja custom event-be es ugy mentem ennel 3-4 mp-el gyorsabbat, szoval ugy tunik nem csak akkor ad gyakorlasban full tuningot ha még nem vetted meg a vasat ill. amikor fullon van. En meg tuningoltam multkor mint a hulyegyerek.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.02.10. 05:29:59 -
#2243 @Alma,
Lesd meg a Daily Event-ek közül a Wager Event-et. Valamelyik napi témához itt van pontosan az, amit mondtam, hogy én személy szerint a WRC-ket tolom, így leginkább ezzel tudok elfogadható tempót menni.
Pedig ebbe volt 2 falazás + egy gyors fejtetőre állás is. -
COL_Bratt_Shaw #2242 Nagyon kemeny video volt, volt egy par eleg komoly helyzet!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok egy nagy nyelvi szakerto, azt tudom, hogy a legyelek szoktak qrvazni. Egyszer egy tarsasagban magyarul odaszotam valamit egy masik magyarnak a szó kisereteben, erre az osszes Lengyel egyszere felhorkant. A csajok azt hittek,hogy rajuk mondom, meg hogy azt hittem ok nem ismerik a szot. Azota mindig probalok az univerzalis nyelven dumalni ha vegyes a tarsasag, sosem lehet tudni.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.02.08. 20:09:13 -
-
COL_Bratt_Shaw #2240 Nem voltam olyan tulbuzgo az elmult héten, a havibol is 2 het elerheto mar es meg el sem kezdtem. Te hoztal vissza agyilag a napival par napja. A Subaruval akartam idulni, de nincs az az ég, hogy elkezdem tuningolni, igy hogy megvan az Integrale. Ez a tuningolas lehozott az eletrol, elmehetek a dev-ek a fenebe. Azert megy amugy még lasabban mert felbereltem az uj szerelo csaapatot, de a jatek nem figyelmeztetett eleg nyomatekosan, hogy az osszes perk slot-om nullazodni fog, igy most megint csak az elso sor van csak nyitva. Jahh, valoszinuleg km-ek utan adja, plusz a perkek.
-
#2239 Ahogy nezem feltorekvo ifjusag 1x eves. Kell az utanpotlas :) -
#2238 Nem tudom hogyan szamolja az upgrade idoket, en mondjuk megtett tav utan tennem, de ha nyomod a custom championship-et, elinditod, majd egybol retire, szerintem akkor is fejlesztik a kocsit, legalabbis uzenet az jon.
Ohh, hogy az oratekergetes miatt nem delben jon az uj napi, hanem 11 orakor...
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.08. 11:38:30 -
COL_Bratt_Shaw #2237 Na letoltam, nem lett nagyon gaz idoben, viszont volt hiba dogivel, nem talaltam a ritmust, igy csmarcell moge tudtam csak besorolni. Ezuton is gratula neki! ;) Most neki kene inkabb kiraknia a videot!
Egyaltalan regelve van ide!?
Betolom azert, de a tube-on se publikaltam, csak unlisted, tul idegesen vezettem, nem szep latvany.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért nyitottad ezt ki, mondtam, hogy nem szép látvány! Kínozni akarod magad!? Én átgondolnám ezt a helyedben!
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.02.08. 03:39:19 -
COL_Bratt_Shaw #2236 Most latom, hogy a mai live-on csmarcell ment egy nagyon jo idot, meg catty-t is elkapta, ami nem kis szam! Tolja aki teheti fessuk at a szineket.
Sajna a mai vas mar megvan, elkezdtem tuningolni a havihoz, csak nem volt kedvem befejezni. Igy customban sem tudok rendes sebesseget autozni, igy most ra kene vennem magam gyorba a tuningolasra. Megprobalok en is szerepelni, hacsak be nem alszok mire odaerek. -
COL_Bratt_Shaw #2235 Nekem bejonnek, jok nagyon a Finn palyak, csak az ugratasok fizikaja van eltulozva. Sok esetben ez tobbszorosen megneheziti a dolgokat. Mint pl a havi utolso finn szakaszon. Kezelheto, viszont sokkal nehezebb mint maga a vezetesi resze a dolognak. :D
Jahh, nekem is fura volt kicsit az auto felfuggesztese, de betudtam a 80'as eveknek. Az Alpine teljesen mashogy viselkedett. Ez a vas mar majdnem ugy kezeli az ugratokat mint a modern wrc-k. A tores fizika itt eleg szembetuno volt jahh. :D Viszont a jatek mentsegere legyen, hogy pont olyan szogben talaltam el a kanyart, hogy nem tudtam volna megfogni az extra utkozes nelkul azzal kővel, hiaba dobtam vissza egy sebesseget gyorsba. Az rakott iranyba.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.02.07. 19:41:16 -
#2234 én folyton csak a wales-t meg néha a görögöt tolom, többi nem tetszik, se a többi játékmód. -
#2233 Egyre kevesbe szeretem ezeket a finn palyakat, bar visszanezve nem ez latszik, de folyamatosan azt erzem, hogy a szakasz 10 %-an vagyok csak az uton, a tobbit a levegoben toltom, vagyis azon a 10 %-on mulik mi tortenik az uton, a tobbibe nincs annyira beleszolasom.
Ennel a metronal vagy, hogy is hivjak ezt a kocsit megint nagyon atjott az arkad erzes, mindenen atmegy, mindig talpra esik, nem pattog es kozben hihetetlen tempoval megy. Kb en is igy jartam parszor amikor mentem vele.