• alma2
    Koszi az infokat!
    Szerencsere nem vagyunk egyformak, mindenki mast keres ezekben, csak magambol indulok ki, de lathatoan maskepp mukodok mint a nagy tobbseg, picit jobban kifejtve. Egyedul MET mozgatorugojaval tudok azonosulni, mehet a kedvenc kocsijaval a kedvenc kategoriajaban is. Mondjuk ami a napi, heti, havi "gyari" versenyeknel nem adott. Bar nem ellenoriztem, de feltetelezem igyis a toredeke az indulok szama a gyari versenyekkel szemben, ahol legutobb, ha jol emlekszem a havinal tobb mint 4400 indulo volt (mindez egy kategorian belul). Most is 3000 felett van az indulok szama, megha csak a toredekevel kell szamolni, de sajna pont ugy, ahogy a mas altal megrendezett versenyeken is.
    A minosegivel sem tudok azonosulni, hiszen ha nem rallycross eventen vagy, tok mindegy milyen a tobbi versenyzo ugyis csak az idejuket latod. A napi gyari crestes szintu osszehasonlitasrol mindenkepp le kell mondani, ami egy nagyon jo dolog, aki picit is jobb akar lenni. Aztan mint koztudott ezek rendezett versenyek megjobban bevonzak a csalokat, mint minden jateknal.

Latatlanban arra gondoltam, hogy van valami vonzo nyeremeny es nem csak a dobogosoknak, hanem mondjuk meg egyet kisorsolnak az indulok kozul is, de a jelek szerint ez sincs.
    Ha mar van szerencsere egy ilyen szep globalis leaderboard, szerintem 5 perc nezelodes utan barki ossze tudja allitani fejben, ki az elso 10-20 ember papirforma szerint aki megnyerne ezeket, ha indulna. Tehat majd a mostani verseny utan is biztos lehetunk abban, hogy porkhammer dobogos lenne, Illetve Brad_shaw elottem vegezne, teljesen mindegy, milyen kategoriaban, milyen kocsival indulnanak.

Szoval ha nem adott a tobb ezres indulok szama, akkor meg mar pont ott erzem magam, mint pl assettoban, a sok "bajnoksag" aminek a vegen a keves indulo miatt buszken mondhatta az ember, hogy a 7. persze azt nem verte utana mar nagydobra, hogy nem is volt tobb indulo a vegere.
    Legutoljara Indultam gtmasters bajnoksagon is, ahol mar szep szammal voltak versenyzok, de a masodik sorozat utan, mar ott is fejbol tudta az ember, hogy ki fog elotte vegezni es ki mogotte, na meg azt is jo talalati arannyal is tippelhetted, hanyan esnek ki barmilyen okbol, illetve hanyan fejezik be es te hol vegzel, vagy vegeznel mindezt anelkul, hogy akar el is indulnal, ha mar ismerosek a nevek, igy azzal is hamar felhagytam. A fix idopontok, meg sosem voltak a barataim az elet semmilyen teruleten sem, szerencsere el is kerulnek rendesen.

Ahogy latjuk ez a jatek ahol a legkevesbe szamit a setup hiszen a leggyorsabbak tobbsegben defaulttal nyomjak, ugy, hogy 10-20 masodperceket vernek a mezonyre.
    Mindezeket osszegezve nekem tok jo megtalaltam az igazi kihivot szamomra Brad_Shaw szemelyeben, gyakorlatilag igy egy emberrel versenyzek, barmikor, hiszen a jatekon belul is folyamatosan latom az idejet, ennel jobb mar tenyleg csak a egyszerre tobb jatekos a palyan tud izgalmas lenni, de azt ez nem tudja, a valosagban sincs, igy ezt jellemzoen mas jatekban oldja meg az ember. Illetve, ha jol vettem ki a 4-ben majd szakaszonkent is lathatom mondjuk az o idejet, vagy akar a ghostjat, vagy csak annak az idejet, igy folyamatosan latom epp hol gyorsabb, ami szinten jo dolog lenne. Igy ismeretlen szakaszon oda-odaverek neki szep magyarsaggal, de egy betanult resznel, ha 4 szakaszos 5 masodperccel, ha 8 akkor kb 10-el kell szamolnom, marmint akkor vagyok jo magamhoz kepest, ha ezt a lemaradast tudom tartani. Vagyis folyamatosan versenyben vagyok es valahol ez az ami a legtobb embert mozgatja es, hogy jobb legyen valakinel akit kiszurt maganak.

Hirtelen ezeken zongorazott vegig az agyam, de ettol fuggetlenul nektek jo versenyzest, remelem ti nem tudjatok meg elore, hogy hol vegeztek +-2 hellyel , mert akkor oda az orom szerintem :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.02.18. 22:30:33