COL_Bratt_Shaw#2246
Joféle, van benne lehetoseg. Atom profi lenne ez egy GUI-val! Egy listan belul lehetne szerkeszteni (hozzaadni hangfile-t) es egyol visszahallgatni az elozovel bejegyzesekkel, hogy minden patent legyen. Nehogy megijeszd sajat magad egy hangosabb beszolassal pl.
Tegnap teljesen uj szakaszon mentem Németben, minden tuti volt erre a csavo "sima 5, tartsd bent"(vagy hasonlo) en meg repesztek 6-osba max fordulaton, erre amikor rahuzom a kanyarra, az ember benyogte, hogy jobbos hajtűkanyar a kovetkezo a listan ami kb 50-60m-en belul volt. Mondanom sem kell, mi tortent az azt koveto masodpercben.
Na vegre en is kiprobaltam a sokat emlegetett Lancia Stratos. :) A legcsinosabb cockpit az Alpine ota, bejovos. Nekem az iranyitas is fekszik, csak vigyazni kell vele itt-ott,(igy egy szakasz utan) nomeg a hangja is rendben van a Ferrari motorral!
Tanultam a multkoribol es probaltam mindenhol olyan tempot menni aminel még megmarad a kontroll, ill. a visszaforditokat ultra finoman vettem be. Sokszor tuleroltetem es a telemetrian lattam, hogy lehet hogy feljovok fektavon, viszon rengeteg uszik mindig a kanyar kijaratokon. Igaz ezzel eleg messze voltam a top sracoktol, viszon jobban nyomva sem hiszem, hogy gyorsabb lettem volna.