• COL_Bratt_Shaw
    Ne ertelmezd felre, nem is utaltam arra, hogy a "palyaautozas" olyan mint a rally, csak az erzest hasonlitottam. Elsore is bele lehet elni magad, de nem sok embernek lesz olyan veszelyerzete attol mint a hataron autozva. Ilyen szempontbol hasonlo csak.
    Nekem altalaban az elso korom a legtisztabb (hacsak ossze nem torom) utanna elkezdem eroltetni ami mar nem olyan jo feeling. Futottam egy teszt kort a mai liveon es 3 restart alatt osszehoztam egy eleg jo idot, az azutani ketton mar celba sem ertem, ahogy mar nem izgat annyira a koncentracio is megy a levesbe. :D
    Meg az egyik legelso hsz-ben is emlitettem. Nem is tetezem jobban, mar sokszor irtam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    en imadnam, ha csak vezetni kene 30-40+ perceket!! :)

Az lenne Rally-ba a legnagyobb merfoldko, ha tudnanak kesziteni egy random palya keszitot jatekon belul, neked csak az utviszonyokat, nehezseget es hosszt kene megadnod. :) Az egyik legjobb resz a Rallyban amikor meg nem ismered annyira a palyat. :D

Amugy aki mar hoszabb ideje jatszik, az gyakorlas nelkul is jobbat mehet siman. Megtanulni a palyat ill. ismerni azt a 5-6 szivatos pontot ill. hogy hol vannak a gyorsabb szakaszok még messze van az alapos palyaismerettol. Meg egy igazan megtanult palya is teljesen mas lesz ahogy autot valtasz, hiaba ismered egybol mesz az arokba, mert rajossz, hogy nem is. :D Az igazi rallyban is kapnak palyainformaciokat ill. szemelyre szabott itiner bejegyzeseket. Igaz nekik a szakaszok tobbsege ugymond ismeretlen, viszon rengeteg idot toltottek az autoban ill. tesztelnek. Ismerni az autodat ill. a pontos hatarait, kenyelemerzetet, magabiztossagot ad, szoval rengeteget szamit. Az auto kontroll alatt tartasa mondanom sem kell, hogy mervado, ill. ott nem is mennek annyira kimaxolos idoket mint egy jatakban teszik paran. Na, nem mintha most elkezdenem vedeni ezt az oldalt, csak ennek is vannak melysegei.

A D4-el jobb lesz ez a helyzet es mindenki eselyesebb lesz elmeletben ill. alapjaiban veve, de at is fog tolodni majd a grip, az autoismeret es fokent az autobeallitasok iranyaba. Ket hasonlo szintu sofor kozott siman lehet majd akar 5-10mp, csak mert jobban ert a beallitasokhoz! A tobbi meg verekedhet majd a szazadokert/ezredekert, mert tuti szorosabb lesz, 50-200 ember 1mpen belul.
    Itt DR-ben is lehetne menni elsos idoket, meg csinalni egy "egyfutamos/nincsgyakorlasos" ligat, de soha nem lesz 2 embernek egyenlo az eselye, hacsak nem ismerik a jatekot. Meg ha regen is mentel a palyan, az informacio ott van, meg ha nem is vagy vele tisztaban, segit. Ezek pedig osszeadodnak, ki mennyit toltott egy adott szakaszon.