• COL_Bratt_Shaw
    Az szep gratulalok! Lehet majd a tobbiek is jonnek, csak nem raktak meg be az idejuket.
    Amugy a verseny utan kiszoktak adni a "cross platform leaderboard-ot" amiben benne vannak sorrendben a pc-sek es konzolosok is, bar ahogy latom csak a napi ill. heti eredmenyeket lehet megtalalni. :/ link

Eloszor en is igy voltam a Goroggel, de fel tudtam hozni kicsit vegul, de meg igy is kaptam 5-14mp-et koronkent a nagyágyuktol. Nemet meglepoen jol fekudt, viszont ez a Finn, szamomra eddig a legnagyobb kihivas, annyira sok a bukkano, konnyu elveszteni az autot.
    En meg hulye fejemmel, faradtan, rogton gyakorlas utan ramentem megint. +30mp hatrany egyedul a masodik palyan egy frontalis utkozes utan.
    Raadasul mar az elso palyan majdnem eldobtam, erre elkeztem a masodikat gyakorolni majd egybol live azon is. lol Majd feltoltom a videot, egyszeruen jobbra kanyarodtam egy bal kanyarban. Pedig ugyahogy vagtam a palyat, sikerult bemennem top10-be a trening alatt. Ez van, kar erte, 6 Nemet szakaszba kerult hogy 25mp-et feljojjek, erre ilyen konnyen adom.

Jahh en alapbeallitassal tolom, meg nem talaltam rendes leirast, csak egy kontrolleres paliét angolul. Elvileg az lenne a legfontosabb, hogy kezre alljon a vas es ne legyen alul vagy tulkormanyzott. Differencial "egyensuly", fek ero elosztas, illetve futomu/felfuggesztes beallitasok. Sok ido kene hozza palyankent, igy ezt meghagyom kesobbre. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Viszont, Ha bratt_Shaw kozeli idoket mesz"
    Haha, koszi a bokokat! ;) Lehet azok a masodpercek 5-10 kanyarbol osszejonnenek, foleg ha hosszu "egyenes" koveti, csak meg kell talalni, hol tudsz tobb sebesseget atvinni. En ugy szoktam treningezni, hogy full gazzal megyek ameg 5-os, 6-os kanayarokat latok csak, es csak alacsony szamnal fekezek ovatosabban. Igy egybol kederul, hogyha az instrukciok alapjan vezetek, hol kell kulonosen odafigyelned, ez altalaban 4-10 pontot jelent a palyan, ill, par extra helyen, ahol nem art jobban odafigyelni. Bar ez bevihet a málnásba, ma is pont akkor hibaztam, amikor tranzba estem es ilyenkor kajak kiesik amit a csavo hadar az anyosulesen. Ez az egyik legfontosabb dolog, vegig fokuszban kell tartani amit mond/mutat, tudom, megse tettem.