2874
  • Finkoo
    Megvettek... kilóra...
    Sokáig meg akartam venni a Dirt Rally-t, de inkább a virágbolti verziót használtam saját szórakoztatásomra... gyanús kezdett lenni, hogy nem jön hozzá semmi update, és egyre inkább kitértek minden ilyen irányú kérdés elől a facebookon is...

Hát ez volt az oka, ahogyan azt sejteni lehetett... az pár kocka ingame levett a lábamról!
  • Danecay
  • Szabi #2150
    Codies blog azt állítja hogy a Dirt Rally realizmusa lesz vegyítve a Dirt 2 -3 világával.. aztán majd meglátjuk.. :D
  • alma2
    Ahogy irjak a hirportalok, junius 9 jon a dirt 4. Mivel nem azt irtak, hogy dirt rally 2, igy sajna nem bizakodom, de remelem kellemesen csalodom es csak a bejaratott nev miatt hasznaljak ezt.
  • alma2
    Mesz par custom championshipet, felpakolod a szerelokre a perkeket max 4-5 szakaszbol fullra van upgradelve a gep...
    (de ha nincs meg meg az osszes szerelo slot-od, (Ha van ilyen, mar nem emlkeszem, akkor is 10 menetbol megvan kb)

Anno amikor masters fokozaton toltam, mindig volt egy a.i. ami hihetetlen idoket ment, de azert ot is le lehet nyomni egy full-os kocsival, némi gyakorlassal.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.25. 19:50:55
  • tbazsi95
    RaceDepartment Rally Championship | Dirt Rally | Rally Monte Carlo | Balazs Toldi OnBoard
  • COL_Bratt_Shaw
    "A biztonságra megyek .."
    Ilyen aláírással nem hiszek neked.
    Haha, Koszi, lehet majd benevezek. :)

Nyiri #2145 Az akkor meg szebb ugy! ;)

Monthly live update:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na kivegeztem a Monthly live-ot tegnap este. Kicsit lehet elsiettem, de nem banom, tanulsagos volt, bejott nagyon! Megint jo keson ultem be a gep ele, azt rahuztam a vasat egy mini bukkanora, az meg radobott a falra, de vegul sikerult megusznom. :) Erre, a sok eszemmel benéztem a kovetkezo szakasz nevet es rosszra gyakoroltam ra. A jatek meg nem engedett kilepni, igy el kellett indulnom rajta nehogy diszkvalifikáljanak. Meg jo, hogy a hosszu stage-bol volt levagva, igy ismertem a terepet, viszont a kulonbozo idojaras(tapadas) miatt izgultam rendesen. :D
    Szoval volt minden. 2x megforogtam a levegoben, árokba szorultam, volt fa, fal, bucka, elmert kanyar/fektav, egyeni rekord, festek koptatas az ajton, minden mi szem szájnak ingere. :D

A helyezes ne tevesszen meg senkit a videoban, orulhetek ha top10-ben tudok maradni, jelenleg 10. vagyok az elso 6 szakasz utan, a tobbit meg nem erdemes nezni mert sokan meg nem raktak be idot. A 6. stage-tol a 24-esig pedig osszehoztam kb 1 percnyi hibat, mogottem pedig nagyon szoros volt a mezony. Nem volt rovid verseny 01:47:37.646 lett a total versenytempoban.
    Frissitettem a playlist-emet, 21 stage lett felveve a 24-bol. Bocs a minoseg miatt, par orszagban egyszeruen pixelesen rogzitett itt-ott. :/
  • Nyiri
    Ez a második rally az elitbe. Annyi eddig a tuning hogy állíthatom az autómat :) Még nincs semmi extrám.
  • Met
    Figyelj, én szar vagyok. A biztonságra megyek, inkább letudok 12 lassúbb szakaszt mint 2,5 gyorsat ;)
    Gyere nyugodtan
  • COL_Bratt_Shaw
    Az idoket a kozossegi eredmenyek alapjan rendezi a jatek. Mivel a GroupB a legnehezebb kategoria, raadasul Monte Carlo-ban, jeges uton kell menni, igy a nagyatlag valoszinuleg max ment par restartot es be sem ert a celba, masok pedig ki sem probaltak. Igy szerintem, ott azert nehezebbek az idok, mert csak a kitarto jatekosok eredmenyei vannak atlagolva, ill. a nemet lehet jobban is fekudt neked. Azt meg megemlitenem, hogy a verseny utan az eredmenynel az elso AI neve mellett latni egy kis szamot, ami mutatja milyen "ligás" a csavo. Elit szinten mindig van egy masters szintu versenyzo is, azert megy o brutal idoket. Amugy ha jol tudom eleg top3-4-ben lenned hogy eloleptessenek mastersre. Amugy meg van minden tuning mar a vasra!? (bar gondolom igen ha masodikra tudod hozni. En is szivtam ezzel, az elitben.)

#2141 Koszi az infot, olvastam en is az oldalukon, de nem lenne bölcs elindulnom egy ismeretlen autoval, az Alpine-nal is kellett par szaz km, hogy jobban raerezzek. Raadasul csak elit szinten vagyok, igy a palyak felen meg 1x sem mentem, ami meg ok lenne, ha tudnam mi foghato még meg az autoval. Az AWD- kategoriara gondoltam, egy 95 Subaruval, mert a 2010 nem jon be annyira. Meglatom, lehet kesobb becsatlakozok csak gyakorlasnak. A top mezony eleg erosnek tunik, egy probakor utan nezve. Tobb kell oda mint csak a palyan maradni, jol toljak. Egyenlore nem az en szintem, talan kovetkezo szezonra kepbe jovok. :)
    Sok sikert az induloknak!
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.24. 19:33:57
  • Nyiri
    Group B, Peugeot 205, Monte Carlo. Elite liga. Hát nem elmegy az anyjába ez a játék? Úgy megyek mint egy őrült, karcolom a kanyarban a falat, egy 10 kilóméteres szakaszon lever a víz. Erre kapok 20 másodpercet az első helyezettől. Mindig második vagyok. Most ennyire szar lennék (előző helyszín a német volt ugyanúgy elite liga/group b, simán első lettem). Hogy lehet hogy az első helyezett űr időket megy miközben mindenki más a sorban (köztük én is) ennyire lemarad? :D
  • Adam Jonas
    Nem a karrier módban megszerzett autókkal lehet indulni csak a bajnokságban.
  • COL_Bratt_Shaw
    Dobhattatok volna egy memo-t errol 1-2 hete. Egyik versenykepes auto sincs még meg, foleg nem tuningolva.
  • Adam Jonas
    Még szép!
  • Norbi1990
    Igen, Január 29 23:59 GMT időszámítás szerintig kell befejezni az utolsó szakaszt a rallyn.
  • Met
    Important Notes:
    The Rally is from 23rd January 00:01 GMT until 29th January 23:59GMT. You must've finished and uploaded your time on the last stage before the end-time.

Itt ugye arra gondolnak hogy a miután beértél a program feltölti az időt a racenet-re, nem kell semmit manuálba beírkálni.
  • Norbi1990
    Igen.
  • Met
    A Race Department-es bajnoksában indul valaki?
    Utoljára szerkesztette: Met, 2017.01.23. 14:33:00
  • COL_Bratt_Shaw
    Pont most beszelnek rola a redditen. Ugy adodnak ossze a szakaszok, hogy egy valos stage egy részét lecsipik es ket reszre vagjak. Ez a ket hosszu, ill. a forditott verzioval igy lesz 4 hosszu. Majd ezeket kettevágták még1x, igy lesz 2x4 rovid.
    Mar regi videok, de aki nem latta esetleg annak erdekes lehet.
    Valodi szakaszok VS Dirt Rally

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.22. 21:26:28
  • COL_Bratt_Shaw
    Szep, meg most is a 10-ben vagy. ;) Jol felzarkoztal, latom neked is a gorog volt a leghuzosabb, azota csak jossz fol :)

Passz, eddig en is 2 hosszut vettem csak eszre. Mondjuk ez a rendszer segit sokat, igy az elso palya mindig a legnehezebb, utanna pedig tobb ismeros szakasz bukkan elo. Mondjuk lehetnenek elobb a rovidebbek, majd az ismeros hosszu inkabb.
  • alma2
    na meg a palyavalasztas is jo abbol a szempontbol, javitsatok ki ha nem igy van, orszagonkent gaykorlatilag 2 hosszu szakasz van, aztan az van kette vagva es oda vissza lehet menni rajta, vagyis egy hosszu szakaszbol igy csinaltak 6 szakaszt jatekon belul. Most igy mindig egy utvonalon mesz a leheto osszes variansaban. A kovetkezo monthly meg siman lehet minden orszagbol a masik hosszu szakasz a 6 reszevel egyutt, igy egy teljesen uj kihivas lesz.
  • alma2
    gyorsan en is leporgettem az utso 4 szakaszt. Belegondolva eddig egyaltalan nem ismertem a palyakat, jo moka volt vegig pattogni a finn palyan, amig nem idore megy az ember es nem kap idegbajt, hogy lepattog az utrol. A lengescsillapitokkal jot szivtam, hasznaltam a gorogbe beallitottat, az uton nem maradt az auto, aztan feltoltam az egekbe, igy mar jo volt. Vegul a versenyt a gyarival mentem, amivel szinten siman hoztam az idomet, szoval az en tempomnal meg nem nagyon mulik ezeken az aprosagokon az ido. Persze megint nem hittem a szememnek az idoid lattan, de ezt mar kezdem megszokni :)

Persze meg nem futotta le a teljes mezony a 18 szakaszt, de addig is jo latni magam a top10-ben, meg par percig.
  • COL_Bratt_Shaw
    Na beraktam ma a 18. szakaszt, par napja csinaltam ezen egy jo idot, de nem mertem annyira nyomni a live-on, igy is sikerult kozel azonos idot futnom. Mint mondjak a Rallyban, "Sokszor a lassabb tempo gyorsabb", foleg ezekkel az ugratokkal. :D
    Ezen a palyan volt eddig a legtobb restartom, de a kezdeti nehezsegek utan ellege bejon Finland! Kemeny lesz ez majd a 2001-es Impreza-val. :)

A nagyagyuk latom meg mindig nem mentek, lehet kivarjak a veget, hogy tudjak milyen tempot is kene autozniuk. (Mas bajnoksagokban nap mint nap latni az idejuket.)
    Jovo heten Monte Carlo, most mar tuti! Itt az elso 3 palya neve. ;)

[HUN]FaTaL #2129
    Gondoltam arra is, de nem irok egy regenyt, amikor lehet a wifi nincs bekapcsolva es a telo mobil internetes halozaton keresztul probalja keresni a helyit. :P
  • [HUN]FaTaL
    A config fájl alapján a 20777 portot ki kéne nyitni a tűzfalon :)
  • COL_Bratt_Shaw
    Udv

En is tervezem felrakni a mobilra. :) Ötletem sincs eddig mit alithattal be, igy nem egyszeru segiteni. :)
    Ezt gondolom felraktad a gepre, android ip cimedet beallitottad az ini file-ban(telo app-ban latod a cimet) es a steam-es "hardware_settings_config.xml"-t belotted az alabbiak szerint.
    Dirt Rally:

- Edit the file "hardware_settings_config.xml" located in:

"..\SteamApps\common\(game)\system\" or "..\Documents\My Games\(name)\hardwaresettings\"

- Change these lines:

<udp enabled="true" extradata="3" ip="127.0.0.1" port="20777" />

For an older version of the xml file:

<motion enabled="true" ip="127.0.0.1" port="20777" delay="1" extradata="3" />

<led_display nativeSupport="false">

Ezek utan, program futtat a gepen, majd androidon es indithatod a jatekot. Ez az alap, egy gyors kereses utan, de lehet mas a gondod!? lol
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.20. 20:52:12
  • JUVEfun
    Sziasztok !

Van olyan aki használ mobiltelot kijelzőként ? (Dashmeter pro vagy a HUD nevü appal vagy mással )
    Ha igen segítsen már nekem , mert sehogy nem tudom összehozni.
  • COL_Bratt_Shaw

Haha, jahh, ok meg nem mentek es ezek a sracok nem hiszem, hogy hibaznanak. Az elso helyen levo srac (14. stage) nagyon ugyes, nem tudom mennyit gyakorhat/gyakorolhatott egy szakaszra, mert tobb mint 2 perc elonyben van a masodik leggyorsabbhoz viszonyitva. O csak 2 naponta csinal 1-et, en meg ugy ra vagyok izgulva, hogy max 2 delutant huz ki a 6 stage. Most is 5-ot toltam az elso nap, viszont a heti utolsot most elrakom kesobbre.
    Persze nem annyira veszes, csak igy kicsusztam a lehetosegbol, hogy fogjak meg 1-2 helyet. A mogottem levokkel is nagyon szorosan alltunk, ugyhogy most mar csak rajtuk mulik mi merre. :)

Nyiri #2124
    Jo kihivas a B group, en is rajta lennek, tenyleg teljesen egyedi, de annyi fele huz a jatek, hogy nem tudom merre kapjam a fejem. :D A 2001 Subaru Impreza-t vegre feltuningoltam, de menni meg nem is mentem vele, a bajnoksagban sem ertem meg vegig, nomeg itt vannak az online dolgok is. A kovetkezo valoszinuleg a Subaru lesz, ahogy az Alpine-nal is eszrevettem, kell min 500-1000km egy autoval, hogy jobban raerezzek. Ugyhogy jo is volt nekem ez a "havi online" mert visszahuzott az Alpine-hoz a 2000-res vasak elott. Valoszinuleg utanna beprobalom a "B-t" en is, mert a 2010-es vasak nem mozgatjak meg a fantaziamat.
  • alma2
    Csinalod itt a muhisztit, aztan osszetettben mar a masodik vagy :) Bar igy hirtelen, ahogy nezem akik elotted voltak meg nem mentek.
  • Nyiri
    Én elite ligát kezdtem B grouppal. Előtte a Sierra Cosworth volt. Azt imádtam. Peugeot 205-t vettem. Az első 30 próbálkozásra egy kanyart nem tudtam bevenni. Most ott tartok hogy az első rallyt megnyertem és nagyon megszerettem a kis mocskot. Teljesen más dimenzió mint az előzőek. Olyan gyorsan történik minden :) De jó buli.
  • COL_Bratt_Shaw
    Gratulalok szep eredmeny, foleg "ismerve" a B group-ot. Mentem egy probat par napja egy Wales-i palyan, hat kemeny nagyon, muveszet azt a vasat az uton tartani. Atom preciz pedal kontroll ill. kormanyzas kell mar csak ahoz is, hogy be tudj erni. Elso korben azt se tudtam hany ora. :D Foleg kuplunggal!

alma2: "nem egyertelmu szamomra a fekutrol a visszajelzes, leszamitva, ha kicsuszok es fanak csapodok, a mai napig erzesre fekezek"
    Ugy is kell persze, arra gondoltam, hogy ha latod, hogy nagyon siman ment a kanyar, kovetkezo korben ott megprobalhatsz nagyobb sebesseggel atmenni. Ha pedig fa van, az meg a masik veglet, de abbol is lehet tanulni. :D
    Igen az itiner bugos, ma en is belecsusztam, pontosabban belehuztam a kanyarba, de mondania kelett volna, hogy meg se probald. :D Az utem hibakat is eszrevettem parszor, nagyon zavaro tud lenni.
    "nincs e valami delta ido mutato"
    Nem tudom pontosan mire gondolsz, de en gyarkorlasnal, mindig "personal best-et" allitok be es ugy lehet latni melyik szektorban jottem ki jobban.

A csmarcell nevet latom meg sokszor, le a kalappal elotte is, stabilan sokszor csak masodpercekre autozik 1-2 nagyobb nevtol dailyben. Nem ide valosi esetleg?
  • alma2
    Mint tudjuk, te sem tartozol a lassu verenyzok koze. Jo is volt latni az idoidet meg crew alatt, de olyan hamar rauntam, hogy csak na.
    Viszont itt erdekes lehet, pm-ben atkuldod a steam usered, akkor latom jatek alatt az idoidet, kulonosebb erofdeszites nelkul.
    Ha mar dirt, ha mar colin, most szurt szemet egy oldalon.

TiTLE............: WRC Greatest Drivers █▌
    ▐█ Colin McRae █▌
    ▐█ HUNTiTLE.........: WRC Greatest Drivers █▌
    ▐█ Colin McRae █▌
    ▐█ LiNK.............: http://plus.wrc.com █▌
    ▐█ HUNLiNK..........: - █▌
    ▐█ GENRE............: Sport (Rally) █▌
    ▐█ ONAiR............: 2015.01.08. █▌

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.16. 20:14:13
  • Norbi1990
    Én az előző Group B RWD weeklyn mentem a Mantával, nagyon jó volt.
    Egy két hibával, megforgás, lefulladás (kuplung+h váltóval azért nem mindig úgy adja ki még ahogy kellene :D) sikerült összetett 14. helyet hoznom amin nagyon meglepődtem :D

Racedepartmentes bajnokságon E30-al neveztem. Nekem nagyon bejönnek a hátulhajtósok itt, közbe meg sok ember nem szereti őket amit nem is értek :D
    Egyébként VFTS ladát én nagyon hiányolok a játékból.

• alma2
    hm, jo ez a kozos ido osszehasonlitas, bar az eladasi adatokat nem ismerve, azt gondolja az ember pc-n kellt el a legtobb dirt rally, hiszen azok uraljak a lista elejet.
    De lebontva egy napi challange-et:
    steam/ps4/xbox: 1909/3034/889
    Ja hamarosan erkezik ps4-re is a vr tamogatas.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.16. 10:20:17
  • alma2
    Tegnap letoltam az egyik daily challange-t, persze ahhoz sem volt meg az autom, hogy osszenezzem a nagyon gyorsakkal az idomet. Mar a nemet szakasznal alpine-nel is nagyon elojott az arkad erzesem, hogy annyira kiszamithato mi tortenik es hogyan, es annyira tag keretek kozott engedi mindezt kivitelezni, aminek a vegeredmenye ugyanaz, hogy a palya ismereten mulik szinte mar az egesz. Aztan beultem ebbe a 0 upgrade-es subaruba, komolyan majd elaludtam es azt a minimalis fickosagot is amit az rwd-s auto adott eltunt, amig nem lett full upgrade.
    Sajna annyira nem egyertelmu szamomra a fekutrol a visszajelzes, leszamitva, ha kicsuszok es fanak csapodok, a mai napig erzesre fekezek, na meg tulontul engedekeny ezzel a visszvaltok kettot aztan lelassit a motorfek, nagyon rantok a kormanyon es meg is van a kanyar.
    Par honap kihagyas utan, lassan a fejembe van az osszes palya szivatos kanyarkombinacioja, de ha mar ilyen szep telemetry-t csinaltak, pont egy ilyen felulnezetes palyanezetet betehetnenek a jatekba, ahol mondjuk kis szines zaszlokat, szamokat barmit huzogathatnal az uton, hogy mikor mit mondjon be, mert eleg egy szakaszon egy rossz "itiner bejegyzes", amibol boven van tobb is, es maris vege mindennek, vagy legalabb a gyariakat engedne arrebb huzgalni (idoziteni) mert neha lemarad a csoka... az meg nem megoldas, hogy elorebb hozom a teljes itiner bemondast a menuben, mert akkor meg a lassu reszeknel siet.
    Korbenezek nincs e valami delta ido mutato, (bar ha ghost nincs hogyan is mukodne) mert ha mar erzesre nincs meg egy szam sokat segitene, honnan sikerul jobban kijonnom, sajna a latvany keves hozza, hogy beloje az ember.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.16. 10:12:02
  • COL_Bratt_Shaw
    Csak mentem meg ket szakaszt a nagy karambol utan. Mindket futam eleg jol sikerult, 3 masodpercet sikerult felzarkoztam, viszont az elottem levo srac igy 2mp-rol, kozel 30mp-re ugrott, igy az osszesitettben nem csak o csuszott ki a markombol, de lehet paran be is tudnak fogni. Meg nem tudni, sokak nem raktak meg be idot, elonyom pedig nem volt olyan sok. Jovo heten Monte Carlo-ban lesz a rally, az meg talan még szivatosabb lesz. :D

Feltoltottem a videokat, sajna az obs-el mindig valami galiba van, most pl Finnorszag utan, ujra kellett render-elnem oket, csak hogy elmossam a pixelesedést. Igy nezheto lett, de meg mindig eleg gaz.
    Stage 16: link
    Osszes tobbi playlistben: link
    Stage 3-5-ig nem rogzitett, 6 ill. 7-esen pedig nincs hang, most Finn-ben meg pixelesedett. Kemenyen szivat engem ez a felvevo.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2017.01.16. 09:15:26
  • COL_Bratt_Shaw
    Az szep gratulalok! Lehet majd a tobbiek is jonnek, csak nem raktak meg be az idejuket.
    Amugy a verseny utan kiszoktak adni a "cross platform leaderboard-ot" amiben benne vannak sorrendben a pc-sek es konzolosok is, bar ahogy latom csak a napi ill. heti eredmenyeket lehet megtalalni. :/ link

Eloszor en is igy voltam a Goroggel, de fel tudtam hozni kicsit vegul, de meg igy is kaptam 5-14mp-et koronkent a nagyágyuktol. Nemet meglepoen jol fekudt, viszont ez a Finn, szamomra eddig a legnagyobb kihivas, annyira sok a bukkano, konnyu elveszteni az autot.
    En meg hulye fejemmel, faradtan, rogton gyakorlas utan ramentem megint. +30mp hatrany egyedul a masodik palyan egy frontalis utkozes utan.
    Raadasul mar az elso palyan majdnem eldobtam, erre elkeztem a masodikat gyakorolni majd egybol live azon is. lol Majd feltoltom a videot, egyszeruen jobbra kanyarodtam egy bal kanyarban. Pedig ugyahogy vagtam a palyat, sikerult bemennem top10-be a trening alatt. Ez van, kar erte, 6 Nemet szakaszba kerult hogy 25mp-et feljojjek, erre ilyen konnyen adom.

Jahh en alapbeallitassal tolom, meg nem talaltam rendes leirast, csak egy kontrolleres paliét angolul. Elvileg az lenne a legfontosabb, hogy kezre alljon a vas es ne legyen alul vagy tulkormanyzott. Differencial "egyensuly", fek ero elosztas, illetve futomu/felfuggesztes beallitasok. Sok ido kene hozza palyankent, igy ezt meghagyom kesobbre. :)

"Viszont, Ha bratt_Shaw kozeli idoket mesz"
    Haha, koszi a bokokat! ;) Lehet azok a masodpercek 5-10 kanyarbol osszejonnenek, foleg ha hosszu "egyenes" koveti, csak meg kell talalni, hol tudsz tobb sebesseget atvinni. En ugy szoktam treningezni, hogy full gazzal megyek ameg 5-os, 6-os kanayarokat latok csak, es csak alacsony szamnal fekezek ovatosabban. Igy egybol kederul, hogyha az instrukciok alapjan vezetek, hol kell kulonosen odafigyelned, ez altalaban 4-10 pontot jelent a palyan, ill, par extra helyen, ahol nem art jobban odafigyelni. Bar ez bevihet a málnásba, ma is pont akkor hibaztam, amikor tranzba estem es ilyenkor kajak kiesik amit a csavo hadar az anyosulesen. Ez az egyik legfontosabb dolog, vegig fokuszban kell tartani amit mond/mutat, tudom, megse tettem.
  • alma2
    Valtoval most bohockodtam en is, mert ennek az alpinenek olyan rosszul van szetosztva a fokozatai, hogy majd le fullad szegeny,1-2, 2-3 valtasnal, persze ezt szigoruan hang alapjan iteltem meg, allitgatva jobb lett, de idon nem javitottam ahogy neztem.

Viszont, Ha bratt_Shaw kozeli idoket mesz, netan jobban akkor erdemes elgondolkodnod a vad setupolason szerintem, mert ha jol emlekszem alappal megy, es kb utolerhetetlen par palyan, valahol hasonlo idoket megyek, de feltetelezem, ott meg csak egyszer ment :)
  • alma2
    Na letoltam a 12 szakaszt (kozben megjott a masodik 12) Leszamitva egy 15 masodperces buntit, egy szikla es egy faval torteno kozosulest, eleg jol vegigertem. Beferkoztem a 30 ala. 30-nal mar vannak elottem assist hasznalok is, az meg minusz 5 hely lenne, ha azokat kihagyom.

Ami viszont szomoru, az elso szakasznal 82 magyar indult ez a 12. szakasz vegere 11-re redukalodott, amibol kormannyal csak 4-en toljak. Feltetelezem itt sincs osszemosva a ps4, xbox-szal jatszok, vagyis igy meg meglepobb az eredmeny szamomra.

Peldanak veve a gorog elso szakaszt, nem hittem a szememnek, hogy majdnem 20 masodperccel mesz jobbat, pedig le sem veszem a labam a gazrol :)
  • bardocz
    Ugyan itt még nem setupoltam, de ez eléggé pályafüggő dolog, fokozatokat szakaszonként lehetne állítani akár.
  • Zoolee1976
    Sziasztok!
    Látom kissé megélénkült a fórum aminek örülök.Sajnos az Angolt nem bírom a Német oldalakon pedig kevés infót találtam az autók "helyes" beállításával kapcsolatban.
    Kérdésem hogy meg tudnátok osztani velem egy (képernyőmentés tökéletes lenne) adott autó pl:Lancia HF integralének a beállítását!?
    Persze jöhet más autó is,de valahogyan a fokozatokat és a diffit nem tudom rendesen eltalálni.
    A válaszokat előre is köszönöm!