• alma2
    na igen, de hiaba mondod ezt, amig nem ul az ember egy megfeleloen nagy kijelzo elott. Egy 22 colos kijelzo elott, az osszes fejmozgas, mindegy milyen modban hasznalod, eroltett, ugymond mesterkelt. Vagyis meg kell tanulnod hasznalni a trackirt. Probaltam en anno autos.-t is egy az egyben modban, de mivel a fejem mozgatasa nelkul belattam az egesz monitort, igy automatikusan nem forgattam a fejem. HA meg direkt, mozgatod, akkor oda a precizitas. Most pont az a nagyszeru, hogy amugy is mozgatom a fejem, a nagy kijelzo miatt, csak hiaba mert nem latok be jobban a kanyarba, csak itt szol kozbe a trackir, hogy megis. Gyakorlatilag olyan szepen veszem be a hajtuket, hogy tv -be kene mutogatni :) Arrol nem beszelve, hogy mar kevesbe akarok kiesni az ulesbol, mert ha csavarom a fejem, akkor is ugye mozog a kep vagyis kompenzalja a mozgast. Ugyanigy nagy domb tetejen lenezek, es maris tobbet latok, vagy forditva. Most azt mondom, barkit beultetnek ide, aki sose hasznalt ilyet, teljesen motorikusan automatikusan forgatna a fejet es fel se tunne neki, hogy van egy trackir, csak, hogy kurva jo erzes. Na valamelyik nap ki is probaltatom egy haverral, tuti nem fog erezni belole semmit, az elvezeten felul, meg , hogy valami mas mint ha otthon tolna.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.05. 15:57:07