• Kotomicuki
    #5
    A egyik alapanyagot, a másik készterméket gyártott és egy kézben szerették volna látni mindezt, a költségek csökkentése, a profit növelése céljából.
    Az, hogy ehhez hülyére kellett venni (már akkor is) az embereket, hogy "önként" menjenek háborúba egy számukra lényegtelen fogalomért és ezért több százezren meghaljanak már akkor sem érdekelte túlzottan az önjelölt "elitet".
    Aki meg a végén tényleg erkölcsi dolgot szeretett volna az egészbe belelátni az meg is kapta a golyó jutalmát a naivságáért - ahogy ezt a "szép hagyományt" azóta is ápolják ott, legutóbb JFK-nél...

    A rabszolga eszköz volt, akit karban kellett tartani és gondozni, hogy sokáig és jól termeljen -> nem egynek különb sora volt, mint az északi "szabad" munkásoknak!

    Az, hogy elmebetegeket szabadon hagynak garázdálkodni, emberiségellenes bűnöket elkövetni, amíg végleg le nem omlik a jótétlélek álcájuk, az mindkét oldalon előfordult, ez nem pártállás kérdése, ez a társadalmi berendezkedés - mármint az önrendelkezésről való lemondás az elvetemültek javára.