• TokraFan
    "Akkor szamodra biztosan jobb a csavarhuzoval egy vasdobozban turkalni, de a vilag lakossaganak 99%-anak nem."

Ferdítesz. Miért kéne a világ 99%-ának vasdobozban turkálni? Arról még nem hallottál, hogy az üzletben ahol az alkatrészeket veszed, össze is állítják neked a gépet kulcsra készre? Megjegyzem ez a vasdobozozás is hülyeség, leragatál valahol a 90-es években, hiszen házak tekintetében olyan szintű választék van, hogy ott az Apple egybeöntött műanyag kombijánál lényegesen szebbeket lehet találni. Olyan formában és méretben amilyet csak akarsz, és nem egy cég designere dönti el, hogy nekem mi kell, hanem én választom ki. Továbbá, én pedig azt gondolom, hogy inkább egy minőségi masszív acél doboz, mint az iMac műanyag vacakja, már ami a külsőt és a dobozt illeti...ez Ízlés dolga, ezen kár vitázni. Neked ez, nekem az...

A többiről nem látom értelmét folytatni a vitát, hiszen életérzéssel megdolgozott hívőknek sajnos -mint jelen ábra mutatja- írhatok én konkrét árakat, akkor se hisznek a saját szemüknek. Valóban értelmetlen a vita azok után, hogy elhitted a "retina kijelző technológia" létezését, holott csak máshogy hívják a nagyobb felbontású panelt, hogy a hívők érezzék, itt valami eszement technológiával állnak szemben, erősítve az érzést, hogy igényesebbek másoknál. Közben a valóság az, hogy pont ugyanúgy egy szaros LG IPS panelt bámulnak, mint a "vasdobozos garázscégtől" vásárolt monitorban, miután a kamu "retina kijelzőt" az LG szállítja az Apple-nak és a Dell-nek is. Innentől szerinted mennyire érdekel, hogy vasdobozozással szeretnél lekicsinylősködni? Ebből csak az derül ki számomra, hogy neked fogalmad nincs arról, mit vásárolsz a pénzedért __valójában__ egy Apple termékben!