• NEXUS6
    #62
    Igen. Mondhatjuk úgy is hogy R&D teszi ki a költség nagyrészét, vagy a kör négyszögesítése, meg a képkeretben a luk levédetése, vagy akárhogy. Az Apple soha nem volt igazán jelentős hw gyártó cég, úgy értve az alapalkatrészekben nem nagyon, max kényszerűségből fejlesztették, inkább a "hozzáadott értékre" mentek.

    Namost az amit ők hozzáadnak nálam plusz 10% felárat jelent, mert fontosnak tartom. Az emberek nagyrésze nem tartja fontosnak, ők teszkó PC-t Windózzal, meg más nem Apple terméket vesznek és tökéletesen elégedettek velük. Én is azt veszek, de tudom hogy szar és tudom, hogy az Apple termékei viszont messze nem érnek annyit, mint amennyiért adják.

    A számítógépek ugyan aránylag valóban jóárban vannak, azonban jómagam nem szívesen lépnék bele az inkompatibilitás Apple-féle elefántcsont tornyába, mint ahogy az emberek jórésze is elkerüli.

    A gagyi trendi kütyük, ami viszont a pofitjuk 80%-át adja mástészta. Az bizony jócskán túlárazott, bár manapság a Samu is érdekesen elmozdul az ő irányukba, mert már brand-nek számítanak.
    És nekik is bejön.
    ;)