• TokraFan
    Igen, sorry, a 20-asra akartam reagálni.
    Viszont:
    1. Másról beszélsz, pedig leírtam a lényeget. Én erre az idézetedre reagáltam
    "In the United States, we grow more trees than we harvest."
    A számok itt csak az USA erdőtertületeit veszik alapul....
    2. Nem a cikkbe kötöttem bele, hanem az Apple szándékait kérdőjelezem meg, főként, mert erős ferdítéssel operálnak. érveimet ezzel kapcsolatban kifejtettem már első hsz.-emben, nem ismétlem meg. Naivitás azt feltételezni, hogy egy kőkeményen profitorientált cég bármit is tesz bármi és bárki védelmében. A beruházás tisztán üzleti húzás, nem akarnak függeni a csomagolóanyag gyártóktól. A többi mese a jóságos cégről és annak környezettudatos világképéről, csak a nép etetését szolgáló marketing bullshit (az "együtt jobbá tehetjük a világot" kamu életérzés lassan rosszabb szöveg lesz, mint a legnyálasabb Hollywoodi filmben). Naperőművet sem azért épít, mert érdekli a környezet, hanem azért, mert egyre drágább az energia amitől szintén függenek. Nyilván ezzel nem fogják kiváltani a szükséges mennyiséget, de legalább csökkentik a függőségüket.

Azt azért tisztáznám, hogy pusztán gazdasági oldalról semmi kifogásom a manőver ellen, így működik a kapitalizmus. Csak ne kelljen hallgatnom ezt a suta marketing maszlagot a jóságos szerető cégről és környezettudatos működésről...