Banderas1990#31
Nos igen, én is sajnálok sok EU történetet (pl. Revan, Thrawn), de sajnos benne volt a pakliban és számítottam is rá. Ugyebár magának a régi rendszernek is meg voltak a maga előnyei, de a hátrányai is. Be kell vallani, úgy tűnik GL nem igazán foglalkozott az EU vonallal. Jobban mondva őt nem zavarta különösebben, ha ellentmondások vannak azon belül, valamint az ő anyagaival (filmek és bizonyos szinten Klónok háborúja sorozat). Későn kezdték el szabályozni az egészet és GL még ekkor is képes volt teljesen szembe menni az ott lefektetett dolgokkal. Ennek ellenére nagyon jó történetek is születtek és a kánon-szint rendszerrel egész egyben tudták tartani a dolgot. (Sokat köszönhetünk Leland Chee-nek)
Azonban, ahogy megtörtént a jogok eladása, vártam ezt a bejelentést. Ha úgy nézzük elég megalapozott döntés, hisz a vállalat élén már nem GL áll, akinek teljesen megfelelt az előző megoldás és ráadásul most elég nagy számú médiaanyaggal is támadnak. Meglátjuk, hogy mit tudnak kezdeni az új rendszerrel, mindenesetre én bizakodom. Ennek ellenére az EU (Legends) anyagokat továbbra is fogyasztom, csak úgy veszem, hogy azokat egy másik kontiunításba kell helyezni, mint az új anyagokat.
De hidd el, nagyon megértem az álláspontodat :D Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2015.04.19. 07:45:53