Az új, 2 perces Star Wars: Ébredő erő-előzetes mindent visz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kit érdekelnek az új szereplők? A régi karakterekkel szerettem volna egy új Starwars filmet látni, erre tessék, megint nyálképű tinédszerek újra. Csalódtam benned J.J. Abrams!
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.24. 12:24:51
Ha Star Wars-on nőtt fel abból hogy következik hogy nagy tisztelettel bánt a Star Trek univerzummal? <#ravasz1>#ravasz1>
Szerintem egyszerűen szolgai módon követte feljebbvalói akaratát. Az eredeti gondolatot megerőszakolta és csinált belőle egy 12 1 tucat csim-bumm-dirr-durr filmet a primitív, gondolkodásra már amúgy sem alkalmas tömegeknek. Ez az eredeti világ totális elbaltázása.
Igen, sokaknak bejött a 2 új ST film, de azt tegyük hozzá, hogy sokaknak meg nem.
Arrol nem is szolva, hogy mi a tokomet keresnek tinedzserek 1 top-class csillagflotta hajon? (Egeszen pontosan Constitution-class Heavy Cruiser Starship, a legnagyobb melyuri kutatohajo-tipus a Foderacio torteneteben) Figyelem, nem a szineszek a tinik, hanem a karakterek! Netto baromsag....
Izlesen nehez vitatkozni. Szamomra peldaul az STVI jobban tetszett, mint a JJ filmek.
Az összes, még az ősi SW filmek is egy primitív sémára felhúzott mese volt korszakalkotó filmes trükkökkel.
És mindenkinek ez tetszett benne.
Ne menjünk már át félbuzi értelmiségibe, hogy bizonygassuk, mi valami magasztos régi értékekhez vagyunk szokva, és fikázzuk a folytatásokat! Nem, a régiek és az újak is pont ugyanolyan giccses szarok voltak, és azt szerettük bennük. Ha alapból fikázzátok, magatokat fosztjátok meg pár óra élménytől, mert öntelt puffogással nézitek majd végig, ahelyett, hogy kikapcsolnátok!
Ne már! JJ Abrams készítette el az első olyan Star Trek filmet, amire nem azt mondja az ember, hogy minimálisan emelt költségvetéssel egy duplahosszúságú tévésorozat epizód készült el mozivászonra. A ST filmek gyakorlatilag Abrams előtt mind egy geekréteg lehúzásának eszközei voltak. Ordas nagy átbaszások.
(Jah és ha Star Trek akkor:
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.20. 13:42:01
Mellesleg J.J. a legnagyobb tisztelettel bánt a Star Trek univerzumot illetően... A Star Wars-on nőtt fel, teljesen érti az egész univerzum mozgatóelemeit... Miért baltázná el? Ráadásul az SW esetében nem köti semmi ami mondjuk az ST esetében eléggé mereven megvolt.... Szóval nem tennék elhamarkodott kijelentéseket. Már csak azért sem mert pl. mindkét ST filmet sikerre vitte, és nem csak a mozibevételekre gondolok, hanem arra is hogy sok ST fannak is bejött az új film... Az megint más tészta, hogy nem erre számítottak. :)
Azonban, ahogy megtörtént a jogok eladása, vártam ezt a bejelentést. Ha úgy nézzük elég megalapozott döntés, hisz a vállalat élén már nem GL áll, akinek teljesen megfelelt az előző megoldás és ráadásul most elég nagy számú médiaanyaggal is támadnak. Meglátjuk, hogy mit tudnak kezdeni az új rendszerrel, mindenesetre én bizakodom. Ennek ellenére az EU (Legends) anyagokat továbbra is fogyasztom, csak úgy veszem, hogy azokat egy másik kontiunításba kell helyezni, mint az új anyagokat.
De hidd el, nagyon megértem az álláspontodat :D
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2015.04.19. 07:45:53
Ha egyszer hivatalos engedellyel es Lucas aldasaval irodtak/rajzolodtak/akarmi ezek a tortenetek, akkor elegge kisstilu megtagadni oket, foleg, hogy az emlitett Thrawn folytatas (szvsz) kegyetlen jo lett, sot, jobb, mint az eredeti (Kyp, Mara Jade, de akar maga Thrawn is zsenialisan elkeszitett karakterek)
Az meg kulon nett baromsag az ervelesukben, hogy azert tartjak meg a Legendset (es a torteneteket), mert kesobbi alapanyagnak jo lesz "The slight concession was made at the time to maintain the existence of the Expanded Universe under the banner of Star Wars ‘Legends,’ with writer Simon Kinberg (providing story direction for the franchise as a whole) promising that those stories could still be used as “inspiration” for canon projects."
Csakhogy pl Leia es Han gyermekei vagy Luke es Mara Jade szerelme vagy letezik vagy nem....es mivel az uj filmekkel tisztara soprik az asztalt, igy gyakorlatilag semmisse teszik az egeszet...
A felvásárlás óta egy egységes kánon-politikát próbálnak meg folytatni (ennek része a filmek, Klónok háborúja sorozat és minden a későbbiekben megjelenő, jóváhagyott anyag). Az EU anyagok ezentúl Legends megjelöléssel kaphatóak és úgymond egy párhuzamos univerzumként kezelhetőek (ahogy GL is kezelte korábban).
khmm... ha jól emléxem akkor simán több mint 100 éves már a IV. részben is... Szóval ha akkor nem volt ősz, akkor pár évtizeddel a VI. rész után miért legyen az? ;)
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
szerk: persze nem lenne meglepo, ha telibeszarnak ami eddig megjelent...
Rohadjak meg ha ertem, hogy miert nem a Thrawn szalat vittek filmre.....
Utoljára szerkesztette: cateran, 2015.04.18. 03:02:38
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az meg ugye fel se tűnt, hogy a SW kezdetén Mark Hamillék is csak "senkiházi hulladék fiatalok" voltak. Ott persze nem zavart.
Irreális az elvárásod, konkrétan egy baromság, ami ezer sebből vérzik.
Nem tűnik rossznak, de ez valószínűleg azért van, mert az alap 3 részre épül, azt a világot idézi: X-Wingek, Tie-Fighterek, rohamosztagosok, ilyesmik. Az "új" első 3 rész ezért is volt hátrányban a nagy elődök után, mert sokan nem tudtak kibékülni a hülye droidokkal, teljesen más űrhajókkal, stb. Így szerintem ez a film biztos hogy sikeres lesz, a retro színészek és a nosztalgiafaktor miatt hatalmasat fog kaszálni, ez borítékolható, még akkor is, ha a sztori esetleg nem lesz akkora nagy szám.
Csak azért nem várom a Star Wars filmet, mert télen lesz a premier... :D
Szerintem Abrams baklövés volt.
De, majd meglátjuk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az pont a StarWars IV-V-VI világa lenne.
Az volt baj az I-II-III részekkel, hogy ott meg levitték 3 éves gyerekre a szintet. :-)
Kvótanéger is kipipálva, remélem lesz még kvótakínai és minen ami PC korrekt. Az viszont kétségtelen, hogy Abramsnak talán jobban megy ez a Star Wars világ, mert a Trek-ből is jóformán azt csinált, jól lesüllyesztette színvonalban sajnos. Itt viszont akár még jó is lehet, de igazság szerint nem hiszem, hogy izgalmas és érdekfeszítő filmet kapunk. A látvány önmagában nagyon kevés, lásd az újabb 3 SW "filmet"...
Amúgy semmi, de semmi nem látszik, vagy derül ki ebből az előzetesből, lehet ez a film még jó is meg irdatlanul pocsék is, bár a kemény, belevaló csajos résztől már fennakadtak a szemeim, komolyan érthetetlen számomra minek erőltetni ezt.
1. Látvány: Olyan dolgokat vittek a vászonra, amit más még soha.
2. Jó időben jött: Pont a Vietnami háború után.
+1: Egy egyszerű, követhető történet, amivel mindenki azonosulni tudott.
Hanem az elképzelt világ miatt (amely idővel bizonyos mértékig valóra is válhat), tehát valójában egy olyan jövőképet adott ez a film akkoriban amiről sok ember álmodozott egy olyan korban, amikor a kazettás Walkman is menőség volt.
Viszont azóta sok idő eltelt, és bizony a jelmezek némelyike is ma már inkább hat elavultnak mint futurisztikusnak, majd meglássuk mi sül ki belőle...
https://fxmason.blogspot.com/
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Végül is a legtöbb majd 40 éves nem tudom kinek kellett volna játszania benne:D
1980
1931
1977
1968
1956
1972
1978
1989
1970
1970
1947
1971
1983
1979
1980
Pl. John Cho(Sulu) nem tehet róla hogy 43 éves és te tininek nézed:D valszeg örül neki.. hiába telt el 6 év..
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.17. 10:23:12
https://fxmason.blogspot.com/
Igen, tény, hogy a SW sorozat jobban épít a látványra, de ha felnött bőrbe bújt 6 éves gyerekek lesznek itt is a szereplők, mint az ST-ben, akkor belájkolom a "headshot to JJ" oldalt...
Én a magam részéről már nem nézek több trailert - legyen meglepetés :-)
Ellenben kicsit vegyesek az érzéseim J.J. Abrams miatt...
Remélem, ez itt is meglesz.
;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vegre egy igazi SW folytatas !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?