13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Amiga
    #9424
    Egy szót sem szóltam a látványvilágról, kifejezetten a te kommentedre válaszoltam. Olyan 300 órával és a platinával a hátam mögött (ami amúgy tipikusan megvan sokaknak ebben a topikban) nem gondoltam, hogy csak úgy ideböffentek valamit.

    A két négylábú vadállat ellen a molotov koktél tökéletes, a pálya elején lévő kb. 30 ellenfélből pedig annyit nyomsz le, amennyit csak akarsz, farmolásra később tökéletesek lesznek, de ha nem akarod, akkor elég sokat el is kerülhetsz egy kis taktikázással. Ugyanígy a négylábúakkal sem kell kekeckedned, ha nem akarsz, kivárod az alkalmat, elrohansz mellettük és balra be az ajtón.

    Egy tök új karakterrel tuti, hogy 10 percen belül kinyitom az első shortcutot, ha kell. A lámpások pedig nincsenek ritkán, csak még nem ismered a játékot. Ne támadj le pls.

    A FROM-játékok tipikusan a türelemről és a tanulásról szólnak, ha az elején nem akarsz "elcseszni" 10-15 percet, akkor ne is folytasd. Én FROM-szűzként kb. fél napot szórtam el rá, mire az első shortcut megnyílt. Szóval ne haragudj, de én most direkt nem fogok segíteni neked. Na jó, annyit, hogy ismerd ki a helyszínt, tanulmányozd az ellenfelek stílusát, csald el az egyik nagykutyát és szépen, egyesével végezd ki őket (a kettőt együtt semmi esélyed), aztán ha majd megérkezett az első boss (nem baj, ha esetleg megöl), a játék hirtelen sokkal könnyebbé válik, mert megjelenik majd a karakterfejlesztés lehetősége és onnantól örülni fogsz ennek a sok ellenfélnek, mert szépen farmolhatsz.