13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #7169
    Hát nem akarok butaságot mondani de nagyon kiváltságos helyzetben vagy akkor, én senkit nem hallottam hogy mindegyik így ment volna, bár mint tisztáztuk nem mind, néhány bossfight oké nem volt brutális, pl a ROM, de most az a nem mindegyik boss-nál tisztábban kéne látni, mert nekem is elsőre makkom volt, régen pl hamar pikk pakk ment Ebrietas...gyüttek a peccsek, azt most meg NG+ óta kiismertem de hiába hiába vágom egészen egyszerűen kizárt az hogy 5-6 próbából sikerülne, vagy akkor az csak makk megint, én azt mondom ha emlékszel kb melyik ment 5-6 próbán vagy azon bellül válasszuk külön, ha még emlékszel, mert igen vannak könnyed boss-ok, de a jó részéhez az 5-6 próba arra elég hogy tapasztalatot szerezz, és lásd a mozgását. Hiszen előre nem ismerheted.

Hát gyanítom hogy kb melyeknél volt elég a 5-6 próba, de pl a csuklyásoknál, Ebrietas, Logarius, Bone-oknál azért az kemény ha ennyiből magadtól megölted.
    Mondjuk mint a Rom, Micolash, Starved-nél ott még azt mondom eljátszadozok velük, de a Starved is amikor előveszi a mérget és karmolászik az gebasz tud lenni.
    És hiába játszol előtte mást, ennek megint más ritmusa van. Ha ez ment neked nemsok köze van a DS végigjátszáshoz. :)