13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #6726
    Persze van jó is meg rossz is.
    Neked viszont csak annyit mondok hogy a BB nehéz, basottul nehéz még ha 7. alkalommal kezded el akkor is, lehet csalóka a gyors futkosés, amúgy NEM értem a DS2-ben sem sokkal lassabb....AZ ENEMY, BOSS-ok lassabbak inkább.

Nézd meg egyszer, nincs ám akkora eltérés csak sokan felnagyítják.
    BB-ben nincsen páncél, vagyis ha leterhelnéd magad súlyra, akkor a kitérés nem tudna működni, amiben rejlik a játék lényege.

És itt kurva jó reakciókra van szükség...persze mehetsz 2-3-an akkor elhiszem hogy egszerű, amúgy nagyon nehéz....

Valamint nem értem a súly gondot...válts át fegyvert, és egyből lassabb leszel a harcot illetően, a futáson nagyon kicsit lehet látni, de az ütéseken igen...ez elég nehezítésnek.
    Ha végigvitted EGYEDÜL a BB-t mind a 15 ellenfelet megölted, és azután azt mondod könnyű akkor megértem, de amíg nem vagy nem egyedül.
    Ami amugy nem szégyelnivaló, nehéz ügy könnyűnek tekinteni, sok ellenfél rádragad, rádmászik, nem hagy még életet tölteni sem.
    Pikk pakk akár a pofádba teleportál, megbasz egy bumeránggal.

Nincs olyan hogy van 10 másodperc gondolkodás mire a kezével suhint egyet. Mint ahogy látom stream-ben.

Pl most volt egy boss egy bazinagy kör alakú pályán, ami egy nagy csubakka szörny, lehet nem a ds2 legnehezebbje, de télleg vicces volt annyira körbefuthatná az ember 5x mire reagál.

Kicsit emlékeztetett Rom-ra, csak Rom mellett vannak pokok, és ő nagy területen támad, ne is emlegessük annyira könnyünek látszik room, mégis mikor ott vagyok valamiért elkap és elsőre nem szokott menni.

Tán a kis buznyák pókok vagy a messzi támadásai, de valami bekavar mindig.

Na mindegy értem amit írsz, érthető a véleményed .
    Igen elfogadja mindenki, de a BB nehéz, elég nehéz összevetve minden enemy-t,
    Gyorsabb, nincs annyi macera valóban, de kibaszott nehéz tud lenni, csak nem fusztrál közben...mert tudod hogy na ezt meg lehet oldani, gyorsabban kell reagállni, sokszor fél másodperceken mulik, vagy még annyi sem.

Vannak enemy-k amik FÉL PÁLYÁT lefednek támadásaival....
    Van akinek azt sme látod hol a segge meg a feje, mert annyira nagy, közeljön gyors összevissza mozog.....

Bár ezt tudod ha végigvitted vagy youtube-on láttad.
    Most nem mondom hogy nézzük meg hányan vitték végig a trofeák százaléka alapján mert van benne coop...nem lenne valós adat. De hát ez van, állítom hogy maguk a boss harcok legalább annyi odafigyelést igényel mint egy ds résznél....