NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
LBandi77 #6724 Üdv.
Én az összes játékukat végigtoltam demons dark,bb.Nekem viszont az a véleményem hogy a bb a leggyengébb az összes közül leszámítva a grafikát,dehát azok még előző generációra készültek.
Aki 3-4 óra után leteszi a ds-t az semmit nem kap belőle,mert itt tényleg kellenek a tárgyak is.Frusztrál hogy gyorsan kopik a fegyver,tegyél be 1 gyűrűt és nem kopik,nem tetszik hogy zombi leszel találd meg a gyűrűt és nem leszel.Nekem sokkal jobban bejön pl. hogy kaját nem kell farmolni fegyvert nem kell javítani ha nem töröd el csak leülsz a tábortűznél.A souls játékokban mindennek súlya van fegyver ruha ,ha felteszed a legjobb páncélt de még nem vagy elégséges szinten alig mozog a karaktered lassú leszel de így is lehet,lehet kisgatyában is de akkor igaz hogy gyors leszel de sokat sebeznek rajtad.
A darkban ha meghalsz és zombi leszel az nem csak szívatás valahova csak így juthatsz el illetve vannak fegyverek amik nagyobbat sebeznek ha zombi vagy.
Egyébként mindenki mellett el lehet futni csak néha nem érdemes mert mondjuk nehezebb 1 bossharc ha szűk helyen kell harcolni ugye.