13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • sublimaze
    Nekem bejön a ds témája, szóval egyáltalán nem bánom ha változik, vagy mondom, tegyenek bele bloodborne módot... :)) de így jelenlegi formájában nekem is frusztráló. Első ragequitem nekem a fegyver elhasználódás miatt volt, és én is úgy vagyok már így Bb -en sima ng+ba, hogy nincs kedvem minden egyes paraszttal vesződni, ds2 meg jóformán rákényszerít, és ha azt nézem, hogy a fegyver 10 mob után bekrepál, javítani se lehet csak úgy, mint a workshopba (igazából annyit nem is játszottam, hogy rájöjjek), szóval ebben tényleg az van, hogy kötelező az állandó mókuskodás. Gyakorlatilag két halál közt, mire harcra kerülne a sor, totál kizökkent a játék. A mobokkal való állandó szarakodas miatt pedig nekem irtó monoton, nyomasztó. Lehet, hogy valakinek ettől hc, hogy a legkisebb hiba miatt is gyakorlatilag "kezdheted elölről ", de nekem ez csak uncsi, de annyira, hogy fárasztó. Nincs hozzá türelmem, így sokadik próbálkozásnál már szakad a cérna és banális bénázásba kezdek. Szóval dióhéjban kb. ugyanaz a véleményem, mint neked. A játék sokkal kevésbé szórakoztat mint idegesít, így alig motivál. Most Bb-be is neki kellett mennem dark beastnek párszor, pedig első végigjátszásnál elsőre meglett, egyszer kifogytam életből, feltörtem pár blood cuccot és vettem, közben arra gondoltam, de jó, hogy nem kell még 5x ennyi szöszmösszel babrálnom mire újra megpróbálhatom. Egyébként tetszene a ds, mindig próbálom is rávenni magam, hogy újra nekifutok, de amikor van időm játszani, akkor általában úgy döntök, hogy inkább játszom... :) Belenéztem ds2 walkthroughba is, nekem abból is az jött le, ha nincs fél napom a játékra, akkor lofasz progresst nem teszek bele, és egy idő után egyszerűen elvesztem az érdeklődésem. :/