13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #6655
    Nem, nem szól rólam semmi.
    Vagy te meg a többi tróger akiket felügyelsz meg moderálsz kedved szerint.

Én sokszor voltam korrekt veled, nagyon sokszor, csak te folyton parazst stílusban irogatsz, aztán codálkozol ha megelégelem?
    Vagy azt hitted ez így megy a végtelenségig, hogy irsz valakiről valamit és akkor az szent és sérthetetlen.
    Pontosan egyformák vagyunk, sem többek sem kevesebbek.

Nem én dirigálok, hanem te. Pont ezt kértem számtalanszor, hogy legyél már kicsit normálisabb.

Ha valaki bejön a PS4 topikba, és véletlen merészel kérdezni olyat amit te szent ember a kisujjadból kirázol, még nem kell lenézően az adott kollegát "kiviccelve" lenézően beszélni, válaszolni.

Volt ilyen sokszor, te lehet nem veszed észre mert mondtad ilyen a stílusod, oké, de ez sokszor bántó.

és nem tudom figyelted-e nem szóltam sok esetben, de mikor télleg semmi rosszat nem csinálok, ne szánakozz légyszíves, ha irritállak netán, miért nem tiltasz le?
    Most is fel vagy háborodva, mondtam hogy félreállok, tegyétek ki a képet amit szeretnél és akkor jössz megint sértegetni.
    Mutasd meg hol sértettelek meg, melyik szóval.

Utána nem kell utánaolvasnod, a haverokat kérdezd meg hányszor, és hány sértő jelzőt fűztél a soraidba velem szemben az elmúlt honapokban, amivel elnéző voltam.
    és semmi nem szóltam. Sőtt segítettem ha tudtam.
    De semmi toleranciát nem tapasztalok részedről, akkor ezt fordítva milyen alapon szolgáltassam?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.15. 21:31:10