NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #6332 Úgy vélem, hogy ebben a játékban mindenki ráérez egy fegyverre, amihez igazítja (tanulja) a mozgását, a dinamikát, mindent. Nekem ez a Hunter Axe. Való igaz, hogy ahol lehet, ott élek a charged attack lehetőségével, már magam is rájöttem, hogy nem mindig működik, de az esetek 80%-ban, ahogy te is írod, igen. Ha nem működne, nem toltam volna már egyszer végig a játékot, s nem járnék az NG+ vége felé.
Az, hogy neked a vajazó a küldetésed, s szerinted mindenkit csakis gyors fegyverrel lehet megölni, elfogadom, de ugye számtalan videót láttál te is, s bizony sok-sok ezer játékos van, aki a Hunterrel tolta végig a BB-t.
A Watchdog pont az a boss, aki ellen szerintem a gyors fegyver roisszabb, mint a lassabb. Egyszerűen nincs itt időd sorozatot küldeni rá, csak néhány slot van, amikor támadást tudsz bevinni, s arra az axe kiváló.
A probléma ott van, hogy ő számomra az első olyan boss, aki ad-hoc váltogatja a mozdulatsorait, s arra reagálva, amit csinálsz. Azaz, nem kiszámítható. Hiába van meg a 3-4 típusmozdulatsora, mellé még betesz rögtönzötteket is, ráadásul random módon.
Kipróbáltam a Moby-féle állonbaszós taktikát, maximum ha egyharmad HP-t le tudtam venni vele, mindig meghaltam. Ezért váltottam, s jelenleg itt tartok.