13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • sublimaze
    Na a mikulás mire kiakasztott, gondoltam csengetek egyet úgy megyek neki, vártam vagy másfél percet, mondom szarok bele, nekimegyek egyedül. Végülis időközben az itt olvasott okosságok hatására váltottam vajazóra (és nem bántam meg, tovább is húztam már mint a baltámat, balta: 7, cleaver: 8) azzal pikkpakk leszedtem felére. Gondoltam Megnézem ezt a gliccset amit itt moby, hát olyan balf* voltam, hogy az első kés dobással le is estem hozzá, aztán addig kergettem, hogy becsukta a kalitkát és meg kellett mérkőznöm vele becsülettel, és az idegnek hála szét is kaptam mint foxi a lábtörlőt pillanatok alatt. Aztán elbambultam és megfeledkeztem a csengettyűről, így akkor jött be valaki miután már rég lement a harc és kerestem, hogy merre kell menni, megindultam vele tovább, mondom ha már bejött akkor farmoljunk kicsit, de nem sokra rá meghalt(a szemes disznók után, a tűzdobáló csuhásnál), ekkor én is úgy döntöttem 100k+ echo-val, hogy inkább megyek fejlesztek kicsit mielőtt otthagynám... :)

/offbb

Frissített a gépem 2.57-re és most a tv-m (nem csak a játék alatt, ps főmenüben is) x időközönként újraindulgat(0.5-1 perc kábé). Tapasztalt valaki hasonlót?