NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Yodamest12 #6080 Jó dolog ez a twitch, van is oda regem már, de még nem nagyon használtam. Igazából, ha elakadok egy bossnál 1perc alatt találok róla videót tubon és az alapján már menni szokott, nem hiszem, hogy én streamelni fogok. Viszont téged tutira megleslek majd :)
Ezek szerint már 2-en vagyunk vérbeli vajazó pártiak :) Én azért még várok cáfoló véleményeket is, mert érdekel ez a fegyó téma és a mikéntje. Teljesen nyitottan álltam kezdetektől a fegyókhoz, szóval nem vagyok elfogult csak egyszerűen ennyire jó ez a penge! Arra tudok még gondolni, hogy talán ha minden stat atom kivan hardcapelve, tehát az arcane is, talán akkor a ludwig utolérheti sebzésben a cleavert, de ez kb NG++++-ra történne meg..... olyan mintha bugos lenne a cleaver, mert kicsit fura, hogy ennyire erős. Nagy sebzés, stunlock képesség, gyors, ez gyanúsan jó :)
6 fegyvert kimaxolni jesus! Én max a 3 kezdő fegyót fogom, cleaver ugye alap, az axe azokra a bizonyos pörgést igénylő szituációkra, a crane meg olyan kis érdekes fegyver, ahová hatótáv és gyorsaság kell oda jó lehet. Ezen a 3 alapfegyón kívül én mással már nem is fogok foglalkozni. Puskából is max a 2 kezdőt használom azt kész.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.08.19. 09:37:40