NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Yodamest12 #6076 Sziasztok vadász társak :)
A napokban rábukkantam erre a fórumra, jómagam is nagy vadász lennék :) Már egyszer végigtoltam a gémet, aztán nemrég kezdtem egy teljesen újat. Achik nemigen vannak meg, kb 15-20%-ban lettek begyűjtve 1. próbálkozásra, viszont most tervezek elmenni NG+ sokáig is.
Elég szépen visszaolvasgattam itt, öröm volt erről a jó gémről ennyi kommentet átnyálazni, viszont lenne pár kérdésem:
Sokszor beszéltek streamekről, ezeket pontosan hogyan találom meg? Magyar felhasználóra tudok szűrni vagy egy adott névre?
Más:
Fegyverekről nemigen esik szó, pedig szerintem többet érdemelnének ennél. A vajazó eleinte nem tudtam mi, de már vágom, hogy a saw cleaver akar lenni, nem ismertem a szakszót :) Na az szerintem a legjobb fegyver a játékban! Van ez a 20% többletsebzés beastek ellen, ami gyakorlatilag MINDEN ellenfél ellen jelen van, tehát még a vasvillás parasztoknál is érvényesül! Próbálgattam a sokat hájpolt holy bladet is, de egyszerűen alig sebez a vajazóhoz képest. +6-on a vajazó üt mondjuk 250-et, míg a ludwig üt 170-et, drasztikus különbség, kb greatsword módban üt akkorát mint a cleaver alapból, ez mindent elmond. Ezért nem értem, amikor külföldi fórumokon sokan írják, hogy jaj a ludwig annyira OP, hogy túl könnyű már vele a játék..... akkor ezek mit mondanának a cleaverre?
Ti mit gondoltok erről, van egyéb konkrét meglátás?