13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • sublimaze
    Áááá... Ne becsüljetek túl. Fater elsőre úgy megevett, hogy csak lestem, utána hülyére farmoltam magam, mert nem mertem nekimenni mégegyszer, aztán utána sem volt egy szép harc, hanem szaladgáltam előle fel a lépcsőn, le a kriptán, és amikor ugrott utánam, mindig akkor sóztam rá amennyi ráfért, aztán futottam tovább... :))) Cleric-et meséltem, az se volt szép. Az amelianál is ugye az volt a taktikám, hogy először rohangáltam összevissza mint a hülye, kifigyeltem a mozdulatait, meg olvastam a note-ot, hogy hátulról szereti, aztán végül is nem tűnt olyan keménynek.... :) A blood starved-al viszont iszonyat sokat szívtam, és a labirintusban az undead giant is elég sokszor megölt ahhoz képest, hogy milyen egyszerű ellenfél, meg a watchereknek is nekifutottam vagy 3-szor. A boszi meg lett elsőre, az tényleg könnyű volt. Nem akarom elkiabálni, de eddig úgy vagyok, hogy sokszor egy-egy pályarész jobban kiakaszt a mobokkal mint az eddigi bossok. Sőt, sokszor a mobok keményebbek mint a boss harcok ha többen találnak be szar helyen... :)