13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #5730
    Hát itt van a probléma, ez nem tudományosság hanem ezzel tudsz érvényesülni, odabasz az a forgás, csak ezért nem sikerülnek a boss-ok.
    Én csak elmondom hogy nem a játék nehéz, és te nem tudsz, hanem rámozdultál erre a forgásra és abban vagy hogy ezzel a forgással simán monoton minden menni fog.
    Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor bárki kiplatinázhatná a játékot és kereszbe kasul ölne mindenkit.

Pont ez lesz a vízválasztó, nem kell a dolgokon változtatnod, csak ez az oka hogy ha megölsz egy boss-t akkor az csak éppen mák hogy elég a 20 vial visszatöltögetni az életed.
    Vagy behívsz más játékosokat.

Csak 1 bibi van. 22-es csapda.
    Most gondolom mész Logarius-hoz.
    Vagy mész Chalice-ban, sem logarius-t nem fogod megverni ezt garantálom a forgással, mert egyszerűen a boss stílusa nem engedi meg ezt a töltős támadást, kibazsott gyors. Még fullos staminával sem, meg fog enni reggelire, és felkúrod magad. :)

A chalice-oknál meg kb az 50%-a a boss-oknak gyors, ezzel a forgással szinte érinthetetlenek lesznek.
    2 Boss-t mondok:

az egyik a nagy farkas, ami ilyen áramosakat üt, annál meghívlak egy sörre ha az életének a felét le tudod faragni 20 vial-al!
    a másik Des, akit meg megintcsak egy korsó sör hogy az életének a feléhez nem fogsz eljutni.
    Mindaddig amíg nem váltasz.
    Nem azért kell váltanod mert én kérem, hanem mert a játék ilyen, lehetetlen, ha netán valaki forgással megcsinálja, az akkor is 10000 emberből 1 talán, véletlen.

Vagyis magyarul ha ezt így folytatnád, garantálom neked hogy egyedül Loga semmiképpen nem lesz meg, ha bele szakadsz akkor sem.
    Chalice-ban meg jó esetben szerintem a nagy farkasig sikerül majd, aki az Ailing 3. ellenfele.

Én drukkolnék, de hát nem fogom szépíteni, ez kemény dió lesz. :D
    Szóval amit leírtam nem túlbonyolítás, hanem maga a játék működik így. :)