13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #5689
    +
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem ment volna a végéhez, Loga is nyitva lenne még.

Én tanácsoltam hogy szerintem vagy hagyja inkább és menjen tovább, és ráér lenyomni ezt akár ng+-ban. Vagy kicsit tartson szünetet, és nézzen pár meccset neten ellene, vagy pedig kicsit sima szörnyek ellen vagy más boss-ok ellen gyakoroljon.

Télleg nagyon szenmvedhetett vele, mert láttam hogy soszor kapott sebzést, és a töke tele lévén elhagyta magát, csak töltött vialt, és nem láttam összeszedettnek.
    De majd ő kijavít ezügyben ha rosszul ítéltem meg, de biztos vagyok benne hogy az utolsó 3-4 próba alatt már szinte beleszart az egészbe.

Amúgy nagyon geci érzés hogy van egy boss, nem elég hogy kuvasokat kell futni hozzá, mindenféle helyen ahol le is eshetsz, még amikor küzdesz, felkúrja az agyad, hogy mondjuk egyszer nekimennél, és elsuhan előled, vagy jönnek a koponyák, bekapod, hátraesel és megint ellök magától.
    Mit ne mondjak nem irigyeltem érte ahogy láttam játszani.
    És akkor még amit említettem hogy a fejszéhez nem volt kellő stamina, látom hogy nagy részben életre és sebzésre fejlesztette a karaktert.

Sajnos ez nem jó ide, inkább élet meg stamina, mert a sebzést ellensúlyozza a fegyver szintezése és az abba rakható kövek!
    Míg az élet és stamina nagyon fontos.