NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Jaja, én is féltem a harcoktól régen. Ajjaj hányszor úgy voltam hogy feladom.
És ezért mesélek neki a harcban a hozzáállásról mert, igen kevés idő ban tesztelgetni, próbálgatni.
De muszáj és amíg tesztel, ne használjon vial-t, és megússza a folytonos farmoláat.
És igen nem szégyen ha hív segítséget valaki, pláne nem akkor ha már ezelőtt egszer legyőzte azt a valamit.
Az a baj, hogy itt sokan, én, te, meg mások szívesen segítenénk.
Ezért mondtad te is amit mondtál, de ennél többet nem tehetünk, a végső döntés az övé.
Mindenesetre én mondom a 35 órás bossfight-al, hogy ehhez a játékhoz kell a kitartás és türelem.
Nem megy valakinek?
Kapcsold ki a gépet, egyél, igyál nézz meg egy vígjátékot, és mehet tovább, tuti segít, mert nem fog görcsölni az ember annyira.
Mert most az van, hogy jaj de nehéz, tuti meghalok. Ezen múlik a világ sorsa és idegesen nagyobb az esély a hibára.
Én is tudok idegeskedni.
De mint a való életben én a szokásosnál nyugodtabb természetűbb vagyok.
Ezért is van talán hogy kb 4 nap alatt 1 szörnnyel leálltam harcolni 35 órát, holott ha csak az lenne a célom, hogy lv 4 legyek felhúzhattam volna ruhát, meg fegyvert kb lv6-ra, meg fire papert nyomni, meg 20 vial, stb.
Csakhogy ha már egyszer lúd akkor legyen kövér. :)
Persze ez idő alatt is gyakorlok, és észre sem veszem, mert 35 órán át kellett kerülgetnem.
És ez így van akkor is ha valaki csak megy megy újra és harcol és harcol.
És a szép ebben, hogy mindez a tapasztalat tökéletesen kamatoztatható lesz majd más játékban is :)
Érdekes dolgok ezek.
Nem szégyen, pár harcnál én magam nem jutottam mindig eredményre és fogtam magam, megkentem egy zsíroskenyeret, hagymával, leültem megkérdeztem itt, hogy ki mit csinált, vagy megnéztem youtube-on vagy stream-en másokat az adott boss ellen.
És ezeket a saját magam által kitapasztalt taktikákkal összehoztam és így próbáltam megoldani.
Rengeteg féle stílussal lehet győzni.
De az alapokat gyakorolni kell.