13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #5646
    "Es masodjara meg nehezebb lenne. "

Tuti nem. :D
    Egyrészt erősebb vagy, tapasztaltabb.
    Kipróbálhatnál a 1x fegyverből valami mást is, honnan tudod hogy a fejsze amivel végigfutottál nem-e azzal van a gond? lehet hozzád más fegyver illene, van majdnem 20 féle fegyver.
    Én kipróbáltam szinte mindet, és még mindig a vajazónál vagyok mert azzal érzem magam jobbnak, de kipróbáltam a többit is.
    Még az a nagy dárda fasza , annak fejből nem tudom a nevét.

Sőtt most elvileg elérhető neked a boltban a kasza is, ami szerintem sokkal erősebb a fejszénél és jobb is harcban.
    Szóval könnyebb lesz max, vagy ugyanolyan, de nem lesz nehezebb, ez biztos.

Végigjátszani megint csak kizárólag Logáért nnem érdemes, ellenben pl ott a sok extra amiket nem csináltál meg, achalice, ott is van egy végső boss úgymond, szóval kb a játék felét láttad, de ettől még persze addig vidd amíg te akarod, nem pedig elvárásból, de az biztos hogy van tuti ami új lenne, nem mentél mondjuk be mindegyik területre, vagy titkos helyre stb.
    Fegyverek, puskák, ruhák.
    Van tartalom, ellenben maga a story téleg nem változna, viszont most célirányosan akár végig is futhatsz a játékon, kb 5-7 boss és asszem megnyílik szinte minden terület a többi csak mellékes, és nincs ahoz kötve hogy sorrendben csináld meg. :)

Amúgy részemről én pont ezért szeretem a Blood-ot, mert tele van főellenséggel, elég a mesélős játékokból, aminél egy bossnál meg kell nyomni 4 gombot.
    Ezért imádtam a SotC-t is......
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 22:50:42