NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #5641 Slick, hidd el, nincs bennem rossz érzés. Ezzel a játékkal magamat győztem le, keresd vissza az egy hónappal ezelőtt hozzászólásaimat a játékról. Ahhoz képest, 17 bossból letoltam 16-ot, köztük a főellenséget, Germánt úgy, hogy szerintem az csak nagyon keveseknek sikerül. Másodikra, tanítani való módon, tényleg. Dark a tanú rá.
Ez nem az én műfajom. Én tényleg azért játszom, hogy örömet okozzon, kikapcsolódást, ne szenvedést, görcsölést, idegrohamot, s ami ennél is rosszabb, RENGETEG KUDARCÉLMÉNYT. Nem szeretek így játszani.
Megértem, hogy vannak fanatikusok, akik kiplatinázták, lelkük rajta. Ez nem az én világom. Egy platinám sincs, miért pont ez lenne meg?!
Inkább letöltöm a Journey-t, vagy az Ethan Carther-t, valami könnyedebbre vágyom most. S nem fogom újrakezdeni (azaz folytatni). Nincs türelmem mégegyszer minden bosson átrágni magam, szenvednék megint, kirpóbáltam most Cleriket. Erősebb, mint az első körben, mint minden ellenség. Ergo, egyet nyernék csak: pályaismeret. De ez kevés nekem. A frusztráció maradna.
Köszönöm, hogy belehajszoltatok, tényleg kár lett volna kihagyni. De itt vége.
Na.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.30. 21:33:30