NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Nem láttad a videót.
Ezzel támogatom, mivan ha 2. körben tólja le?
semmi. :) Csak mert 20 level-el nagyobb lesz nem azon fog múlni, ha megcsinálja a trofit, és utána kedvtelésből lenyomja, még akkor is érvényes a dolog.
Szerintem ebben egyetérthetünk!
Te is tudod, vagy éppen láttad, kapásból az halott ügy hogy egy Logarius-nál nem használsz célzást, 10 ütésből 7 mellé megy.
Nem csinál blokkolást a pisztollyal.
Jó ez nem kell, de neki ez lenne a legnagyobb esélye így elsőre.
Nem sikerült ennyi idő alatt megnéznie a támadások elleni lépéseket, kitapasztalnia.
Ebrietas ehhez képest lófasz volt, ott van egy lézer ami necces és ennyi, Logarius sokkal nehezebb, jobban védi magát, és a varázslásokat ha bekapod, egyrészt nagyokat sebez, másrészt eltávolít magától.
Ez IRRITÁLÓ.
Én megértem ha inkább skip és ráér akár NG3-ban lenymni ellene a fight-ot.
Valjuk be, ha sikerült volna is, a haja kihullott volna tőle, láttam mennyire idegeskedett, a játékán látszott, és sokszor csak csépelt, és nem gondolt arra hogy ha beüt 3-at akkor utána "védtlen marad".
Ez nem azért van mert neki ez nem sikerülne, persze hogy sikerülne, de rengeteg kínszenvedés, és a staminája iszonyat kevés volt szerintem ide.
Ez olyan mint amit én művelek, persze hogy egy látszólag gyenge boss is kínszenvedés ha bizonyos előnyök hiányoznak, vial, ruha, fegyver szintje, stamina, élet....stb.
Most választhat, vagy folytatja a befejezéseket, vagy nekiáll pihenés képpen a chalice-oknak, mert ha a chalice-t elkezdi, úgyis nem megy az neki egyhuzamban mert megunja, és mivel hálisten megmarad a chalice a ng+-ban ezért én a helyében felváltva folytatnám.
Mindegyis a lényeg hogy:
Ahoz képest amit 1 hónapja írt kb a topikban a Bloodborne-ról. És amit most a mai napig csinált.
Na az a szép!!!