NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
"Ezek a csaták voltaképpen ritmusjátékok. Hogyan tudunk igazodni a támadásaikhoz, a változásaikhoz. Talán ezért van, hogy mindenkinek más a könnyebb és a nehezebb.'"
Szebben én sem írhattam volna, Beast-nél ez tökéletesen igaz, annyira de annyira sok taktika van rá, vagy más más emberek másképpen ölik le, meg mindegyik boss-t.
Én Beast-nél mikor odaértem már keményen begyakoroltam a kitérést.
és elhiheted nekem, hogy ha 2 ember kitér és télleg érzi mind2 ember a ritmust, akkor sem fognak egyforma eredményt elérni.
Nem árulom el miért, erre jöjjön rá mindenki maga. :D
Én ezért van hogy párszor nem is akarok egy ellenfelet megölni mindjárt, hanem játszok vele először, nem ütöm meg, csak megfigyelem, nincs veszteni valóm, vial-t nem használok, meg lőszert, max egy halállal lesz több, meg egy töltőképernyővel.
Vannak boss-ok, ahol pl egy személy youtube-on lővöldözget, hogy beadjon egy blokkolást, én meg inkább meghaltam 10 de megfigyeltem ha csak 1 töltényem van, mikor lőjjem el, hogy tuti beadja.
Ilyenek is vannak.
Ebrietas?
Van aki előről öli, van aki oldalról, van aki hátulról....mind3 pozició jó, csak tudni kell , hogy mik a határok, és elárulom, főleg Ulthane-nek szól, hogy az hogy háta mögött kell maradni, az nem orvosság, régen én is azt hittem , mikor Moby-nak akartam segíteni.....
Sajnos régen a boss-ok viselkedése is kiszámíthatatlan volt, tudtommal most is minden végigjátszásnál is változik valamelyest.
Ja és van egy bug, nem tudom még megvan-e vagy javítva lett, ha lementek Ebriedtas-hoz a liftel (itt lehet úgy lecsúszni, hogy belevágod a fegyveredet a falba. :D) akkor lent mondjuk használsz egy (vissza a lámpához teleport) itemet, ebből 2 féle van, akkor a lift lent marad és nem tudtok visszamenni.