NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Eltérések abból is adódhatnak, hogy mig néhány játékos gyorsan próbál végigmenni, és mindent használva.
Én pl mivel valamiért spórolós formám van, itemekből nem használtam, a vajazókéssel mentem végig, meg a pisztollyal, a vajazókést sem nyitottam ki hacsaknem a távolság kívánta, pl a kutyánál.
És én elsőre nagyon lassan mentem.
Inkább a nehéz részeknél addig szarakodtam, míg ki nem tannultam mik a határok, milyen módon kell kitérni támadások elől.
És ezért néhány ellenfélre könnyebben ráálltam és kevésbé tudott meglepni. Volt boss aki első körben azonnal halt, ng+ ban meg nem, és volt fordítva is, hogy elsőre kínszenvedés volt utána meg simán elsőre. Majd a 3. Végigjátszásban megint gyötrelem.
Persze vannak boss-ok, amiket annyira be lehet tanulni, hogy max ha nem figyelek oda mert épp tvzek akkor tud megütni.
Senkinek nem megy ugyanúgy a játék.
Még azután sem ha elmondanak egy taktikát és fejben tudod hogy kéne, de gyakorlatban mindig van egy lépés amire nem tudsz felkészülni.
Én is ahol most szenvedek, amúgy nem lenne nehéz, és fejben tudom mindegyik mozdulatát, mégis elég ha egyszer beforog a kamera és hirtelen megkavar.