NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Én igen....:D Valakinek mutattam is, de ő sem értette, mindent tudok kívülről a rövidítést és a boss-t is. :D
Ha van kis vizualitás::
Erdő:
le balra a lámpához: Innen egyenesen előre, kicsit jobbra, majd a kis faluba be, jobbra menj ahol az ágyú van, az mögött van az a malom, lemész, és ballra lesz egy kijárat, itt egyenesen és jobbra le, majd egy lejtő lesz jobbkézfelől itt menj fel, mindjárt ott a lift (rövidítés!),
BOSS ->
Innen jobbra le egészen egyenesen és végig kövesd az utat, majd lesz egy nagy PIROS kristály jobbkézfelől, ez után jobbra kerüld meg a szemközti sziklát vagy mi, és tovább egyenesen enyhén ballra le a ködbe, a ködben balra lent kövesd az utat, kb balra 90 fokra.
Menj amíg jobbra nem találsz egy lefelé vezető utat, aszsem a második ilyen beugrás, itt menj és jobbra tarts, egy nagy fa gyökkeréhez érsz ami a vízben van, itt menj át a gyokerek közt, egyenesen a vaddisznót kikerüllve fel, és itt lesz a nagy kapu, a 2. rövidítéés!!!!
Majd ezután a kapuval szemben TÖK egyenesen előre! ITT a boss.
Ha a 2 rövidítés nyitva akkor Lámpa, jobbra kapu->LIDFT->jobbra ki le követ az út-> jobbra PIROS kőnél a szembeni sziklát kerüld a jobb oldalán, és megint mögötte enyhén balra előre a KÖDBE, le a bal kéz felőli kerítéssel egy vonalba fuss, és kicsit enyhén balra egyenesen le tudsz ugrani a körben a nagy kapuhoz!-> kapun be-> egyenesen előre!!!!!!!!!! :D
Ennyi ellenőrizd le majd, hogy jól mondtam-e, most nem tudtam ps4 közelébe jutni ezért fejből ennyit tudok, persze ha látom a helyszínt tudom alapon merre hol kanyarodjak , kiismertem az erdőt már, de fejből így tudom kb leírni. :D
Ha nem megy csinálok egy gyors videót, erről amit leírtam, ha valaki gyorsan szeretné ezt megcsinálni. :)