13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #5110
    Bocs hogy ezt mondom , nem tudom te hol jártál az elmúlt pár héten, arról beszéltem régen Slick-nek hogy a defiled-et, talán még az Ailing-et is megcsinálom neki bugyiban fejlesztés nélkül no damage-al.

Senki nem mondta hogy én végigmegyek lv4-en, mert lehetséges, sok pro megcsinálta, én csak odáig szeretnék elmenni amíg beadja azt a 2 chalice-t, ez is most cska funolás, semmit nem akarok ezzel bizonyítani, magamnak csinálom.

csak Slick-nek amit mondtam kinevetett, és azt akarom megmutatni, 3-6 főboss, a Defiledet 100% hogy lenyomom, az Ailing-nél a farkasnál lesznek gondok szerinte, ott is béka segge alatt az fps, és akkor gyorsul be a játék, amikor pont suhint a kezeivel, így neház kiszámolni. :D

Sebaj....

Mondtam régen hogy grat aki leszenvedi pl a főboss-t lv4-en, most olyan idióta boss-okat mint pl a rom meg 1-2 másik, azokat könnyebb lv4-en, mert nem tudom nézted-e de nekik van ruha és fegyver, egyedül LV4 ami megkötött, de én alap fegyverrel és ruha nélkül megyek majd, ezért akarom megmutatni egyrészt, mert amit hangsúlyoztam régen hogy lófaszt nem jelent a fejlődés, nem szükségeltetik egyik boss-hoz sem....kislányok is megcsinálják a játékot, csak abból a 10 millióból kérdezd meg a videót hány próbálkozásból sikerült elkészíteniük... :)
    Az oké hogy pár nap után feltesznek egy videót.

:)

Magyarul ne azt nézd hogy a full játékot én majd végigtolom lv4-en szart...nem akarok ennyit nyomorogni, mert sok idő lenen pár boss, most csak amit régen slick-nek irtam az lesz, cskhogy ahoz ennek is meg kell halni... :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 12:35:19