NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Direkt van most nagy arcom, mert épp üresjárat van kicsit és unatkozom. Amúgy nyilván az én sztorim sem teljesen kerek, és nem tudom a válaszokat. :-)
Szerintem az Abandoned Workshop sok mindent megmagyaráz, hiszen az volt Gehrman eredeti otthona (ott van az eredeti baba is), így a Hunter's Dream az, amit már a neve is mutat. Ugyanakkor nem egyszerűen álom, hanem alternatív valóság is egyben.
Nem tudom, ki a baba, erről tényleg csak találgatni lehet. Amúgy a baba a játék legnagyobb kihagyott ziccere. Amikor legutóbb végeztem, már csak a "felajánlom az életem" verzió volt hátra. A baba ruháiba öltözve mentem ki. Úgy reméltem, hogy ettől Gehrman megrendül! Ez érhetett volna egy negyedik befejezést. De nem reagálta le sajnos.
Szerintem a transzfúziót egy orvostól kapod, elvégre a Clinic-en vagy. De aztán elkapja a dokit a bestia a bejáratnál. Noname NPC.
Sok minden volt azért az írásban, amivel egyetértettem. A chalice dungeonök megtalálása, ami beindította a kutatásokat és a Healing Church-re meg Master Willem tevékenységére is adott azért ésszerű koncepciót.
Zseniális a játék mitológiája, nagyon remélem, hogy a DLC-k majd adnak hozzá rendesen.