NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Én a PC-s GTA5 megjelenésekor szüneteltettem kicsit, aztán egy hét után visszamentem, és most esténként mikor leülök és döntenem kell melyiket indítsam el, kapásból a BB nyer :) mondjuk a GTA5-öt anno PS3-on már végigjátszottam :)
Amúgy még mindig az alapjátékban vagyok, nem mentem át NG-be. Tippem szerint most lehetne menni a végéhez, ahogy elnézem Hunter Dreamban a 'körülményeket' .... de még mindent átkutatok.
Az a durva, hogy a kutatásban olyan helyekre jutok el, amikor az ember már azt hinné mindent látott, leesik az állam és olyan hangulat üt meg, ami felülír mindent ... mint pl az Upper Catedral Ward hangulata valami beszarás (kár hogy a boss nem méltó hozzá) ... vagy még előtte a 'szemes' Nightmare rész meg az ott összehordott ötletek ... aztán a klinika eldugott része ... most meg keresem az ott talált 'meghívó' célját :)
Amúgy a mocsok elektromos boss-t anno otthagytam, most visszamentem a +10-es, brutál kövekkel felturbózott fejszémmel, és kb 3 ütés volt :)
És még a dungeonokból is csak az elsőt csináltam meg, a másodikat meg csak félig ... van még itt bőven tennivaló a főgenya előtt.