NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
ppista #4255 200 óra körül vagyok én is. A Demon's-ba raktam ennél többet is, de azt csak az elbaltázott, idióta platina miatt, mert amúgy olyan 80 óránál már mindent megcsináltam. Viszont a BB-be nem a trófea miatt ment bele annyi idő, hanem mert élveztem minden percét. Persze lehet azt mondani a sok okosnak, hogy "Vakok között félszemű a király" és csak azért istenítjük mert nincs más PS4-re, no meg ráadásul EXKLUZÍV, ami felér a rajongóknál egy "rojálflössel", de ezen csak röhögni tudok.
A deep down eleinte tetszett, és úgy voltam vele, lehet ez lesz az új Souls verő cucc, de lehet az életben nem fog megjelenni, vagy egy összecsapott tákolmány lesz a FTP mivolta miatt. A DD online már nem mozgat meg, mert az eddigi video-k alapján csak a PS3 verzió felturbózott módja lesz online coop -pal megspékelve.
Ja, a DD az egyik legjobb játék volt PS3-on. A DA kiegészítőjével együtt simán 250 óra körül raktam bele, viszont technóban egy brutális fostalicska kórság. Jöhetne abból is egy teljesértékű folytatás.