• bdzsana
    #23
    Nem, nem vagyok hülye. Az a hülye aki azt gondolja, hogy létezik olyan hogy ingyen. Mindenki pénzből él. Szerinted az sg.hu szerkesztői miből élnek?
    Jobban tetszene, ha azt mondanák nincs reklám, de 1 dollár/hó az oldal látogatása? Képzelj el egy reklám nélküli internetet, csodás lenne nem de? Biztos ugyanannyi tartalom lenne mint most ugye? A nagy lóf.szt lenne ugyanennyi, tized ennyi sem lenne, ha nem lehetne ebből megélni, vagy ugye a másik megoldás a feliratkozási díj, de mibe, hogy az ellen is tiltakoznál.

    Fizetsz a buszért? Na ne mond. Csak ha nem lenne a busz oldalán reklám, mert neked nem tetszik, akkor fizethetnél többet és fakkolnál, mi olyan drága ebben sz.rban nem?

    Nem nem kell végignézni a 100. pénisznövelős reklámot, tiltakozz úgy, hogy olyan oldalakat látogatsz ahol nincs, vagy nincs sok reklám, mint ahogy a drága termékek helyett az olcsóbbat választod.

    Nem beszélve arról, hogy ez Adblock nem egy jótékonysági intézmény, mert jó pénzért átenged ezt azt. Magyarul abból keres súlyos pénzeket, hogy más bevételeit happolja el.
    Amúgy teljesen fölösleges a vita, mert már vannak blokkolhatatlan reklámok, illetve továbbiak vannak fejlesztés alatt. Amiket meg lehet blokkolni, majd fizetnek az Adblocknak, hogy azért csak lássál már egy két péniszpumpát:)