Reign Of Kings
1231mod2kep2.jpg

OFFTOPIK
  • drop
    #179
    Feladó: hawaaii Tárgy: Re: Re: RoK Dátum: ma, 17:17 Hali mindenkinek!
    Olvasgattam itt a dolgokat ma miután tegnap a resi után építettem egy kis kőházat amit ma fellépésemkor már nem találtam a helyén.
    Még ez előtt írtam DaN-nak egy e-mailt hogy vannak-e tervei, vagy hogy nem-e szeretne indítani egy úgymond rp szervert ahol azért keményebb emberszűrés lenne mint egy egyszerű jelszó beírása és kemény szabályok amik persze nem arra szolgálnak hogy kisebb játékélmény legyen, hanem pont ellenkezőleg, hogy még élvezhetőbb legyen a játék mind annak aki építkezni szeret és annak is aki háborúzni és természetesen az úgymond "szerepjáték" a szerveren jelen lenne amit nagyon sok külföldi szerveren láthattunk hogy még nézőként is hihetetlenül élvezhető sok twitch stream, és gondoljunk csak a MOON private szerverre. :)
    DaN akkor azt írta hogy megvárja a következő patchet, amiben már cheat szűrő is lesz, és hogy már gondolkodott ilyen jellegű szerver indításában, ami talán úgymond "személyesebb" lenne.
    Azt hiszem itt nagyon sokan vagyunk akik ezt a játékfajtát preferáljuk és nem azt amikor "kosolnak" mikrofon nélkül kezdő itemekkel futkosó nullos embereket.
    Ez csak DaN-on múlik hogy mikor szeretné elindítani a szervert, mert jelentkezők lennének bőségesen azt hiszem, de ezt az egész dolgot azért nem tudná egyedül kivitelezni 4-5 aktiv admin kellene akik elsősorban a szabályokat kidolgozzák és aztán azt be is tartatják természetesen ez DaN döntése hogy kiben bízik. :)
    Személy szerint én szívesen tennék egy jó RoK közösség kialakításáért és ötleteim is vannak, szóval várjuk a szervert :D
    Egy két kidolgozatlan ötletet megosztok veletek ha nem bánjátok.

    Természetesen ezek csak ötletek nyugodtan lehet kritizálni :D

    1. játékosok kiszórása.
    A játékosok felvétele ami ts beszélgetés lenne kötelezően csak mikrofonnal rendelkezők jelentkezhetnek, ami mehetne napról napra hogy bövüljön a szerver közössége, és mindenki aki pozitív jelzést kap és megkapja a szerverre a jelszót ezzel együtt el is fogadja hogy nem adja tovább a jelszót, ha ez megtörténik aki kiadta perma ban-t kap értelemszerűen
    És természetesen az adminok feltartják a jogukat ahhoz hogy elutasítsák a jelentkezést bármiféle indok közzététele nélkül

    2.Aki bekerült az utána kötelezően ir egy kis bemutatkozást magáról hogy a játékban éppen mit is képvisel mit is játszik...ezzel a kis dologgal az rp részre koncentrálva.
    vagy ez majd a játék folyamán alakul, ez döntés kérdése.

    3. Aki játszik annak kötelezően ts-en meg kell jelennie egy szobában ahol egyedül van (csak hogy elérhető legyen mindenki ez egyedül lét pedig azért lenne hogy a játékban beszélést segítsük elő és ne pedig ts-en csoportosuljanak akik együtt vannak)

    4. Házak lerombolása
    -Csak olyan játékos házát lehet megtámadni aki online van.
    vagy az adott guildból legalább 1 ember online van. (ts-en guild szobák létrehozása és abban külön szoba mindenkinek, ezzel meg lehetne tudni épp ki melyikbe van)
    -Crestek rombolása szigorúan tilos
    -Házak kifosztása természetesen engedélyezett ha online van a tulajdonos

    Ezek csak 2-3 ötletek amik így eszembe jutottak hirtelen. Remélem minél előbb játszhatunk egy rendes szerveren.
    További szép napot mindenkinek :)