Reign Of Kings
1231mod2kep2.jpg

OFFTOPIK
  • Psychedelic #124
    Ez nem bátorság kérdése, meg segfejség vagy bármi. Pvp-ni akarsz, van 20 ember a szerveren, abból 10 meztelenül győjtöget, mert otthon hagyja a geart, hogy nehogy elveszítse meg van 5 aki azért meztelenel mert még semmije sincs. Mit lehet csinálni, még a nevét se látod az embernek, fogod megölöd. Mindenki a legdurvább alapanyagból építi a végeláthatatlan falakat, de arra sajnál 10 iron bart, hogy egy ruhát craftoljon magának, és esetleg megpróbálja megvédeni magát.
    Az a baj, hogy a legtöbb ember nem azért meztelen, mert nincs alapanyaga ruhára, 1 iron minet kiszedsz fullra, már ott van a full set fegyverrel. kb 2 perc az egész. Azért meztelen, mert azt gondolja, majd igy talán nem támadják meg, mert nincs miért. Közben a a fél mezőt beépítette a kastélyával, és a ládája tele minden szarral. Hát a fenét nem, még értékesebb mint a geares ember, mert tele van matival, egy iron set kerül 100 iron ore-ba, egy meztelen ember, meg cipel magával 1000 iront. Legjobb üzlet őket ölni. Fene se fog órákig futkosni gyüjtögetni, miközben más önként odaadja azzal, hogy ruhát se vesz fel, és még csak vissza se üt, hanem inkább sír a chaten.
    Én nem érzem problémának, hogy esetleg megölök egy olyan embert, aki simán tehetne a sorsa ellen, de inkább chaten sír, mint hogy visszaüssön. Vagy legalább próbálkozzon. Simán a kezdő fegyverrel is hülyére lehet geares embereket verni, csak jól kell játszani.

Megjegyzem pár órát játszottam csak a magyar szerveren, szóval nem én rontottam el a játékotokat, mielött én leszek a köcsög. Más szervereken viszont nem nyafognak ennyire az emberek. Ott más gondok vannak, ha nem a lag, akkor az hogy a fél szerver 1 banda, illetve, hogy mindenhol van egy olyan csapat akik hajnalban amikor senki sincs lebontanak mindent. Ezzel kéne kezdeni szerintem valamit, mert én imádnám ha pvp-nem kéne, megvédenem a kastélyomat, de sajnos nem tudok reggel 6kor a gép elött ülni, hogy ott legyek amikor mások 3 online ember mellett megindulnak siegelni. :)