• Tetsuo
    Ugyan már, ez érv? Gyilkolásznak az utcákon, akkor én is gyilkolhatok, nem?! Te normális vagy?
    A törvénysértés nem attól függ, hogy hányan sértenek törvényt, hanem, hogy mi a szabály.
    Mi az a H.K. vagy az ellenes? :-O Én a butaság és a hazugság ellen vagyok.
    Nem vitattam Németország bűneit, pláne nem a holokausztot! Úgy látszik nem értetted, amit mondtam.
    Erkölcsileg mindkettő messzemenően elítélendő! Sőt, minden egyes gyilkosság vagy arra való kísérlet az.
    Izrael bűnei nyilvánvalóbbak (jogi alapon), mint a nürnbergi perben elhangzottak, ennyit mondtam. (Nézd már meg egy kicsit ezt a "pert", mi folyt ott.)
    Nem vallok náci nézeteket, nem tudom, miért gondolsz ilyeneket. Pont, a szólásszabadság és az igazság mellett vagyok, próbálok lenni mindig. Szkeptikus vagyok alapból és nem hiszek sok mindenben, inkább tudom a dolgokat - talán rosszul, de - enyhén szólva - nem tudtál meggyőzni az "érveiddel" és a helyesírásoddal.
    Az érdekes, hogy ha valaki más véleményen van, akkor szerinted ő buta és te nézegeted az érveimet, holott, NEKED a legkomolyabb érved nem más, mint a személyeskedés. Bár Irasidus kezdett velem foglalkozni, ahelyett, hogy a hozzászólásra reagálna, dehát nála már megszoktuk.

Egyszerűen nem értem, miért kell védeni Izraelt és miért mindig másra mutogtani, hogy ő is, amikor a zsidókról (ha lehet így hívni izrael népét) van szó.
    Tudomásul kell venni, hogy nem különbek, mint mások, rájuk is vonatkoznak a törvények és nem ölhetik halomra a palesztinokat a holokauszttal takarózva. 1967-ben történt egy megállapodás Izrael határairól és Palesztina létrejöttéről. Ahhoz kéne tartaniuk magukat, de sürgősen! Amíg a palesztinok nem kapnak saját területet és országot, addig a konfliktus csak eszkalálódik, hiába szállítja a cionista nyugat a legmodernebb fegyverrendszereket a térségbe. Az nem megoldás. És ez már nem "csak" Izrael" bűne, hanem a nyugati országoké is!
    Nem véletlenül vetette fel Gyöngyösi Márton a parlamentben (rosszul, félreérthetően), hogy a kettősállampolgárok legyenek láthatóak, ugyanis Izrael objektív megítélésekor ki kell zárnunk a cionistákat a döntésekből, hiszen ők nem lépnek maguk ellen.
    Jelenleg úgy tűnik a cionizmus egy nagy maffia, akik a zsidók tragédiájára mutogatnak, bárki vádolja őket - pedig a legtöbb zsidó, aki meghalt a 2. VH-ban, nem is volt cionista.
    Ajánlanám Nietzsche írásait vagy más könyveket, de biztosan nem olvasnád el, így elsőnek ezt a videót mutatom.