• Tetsuo
    Előszőr is, az egyre több vélemény nem igazolja az igazat, ezt nem is mondta senki sem. Nagyon benézted - már megint.
    A hasonló youtube-véleményeket is nekem tulajdonító delikvensnek volt válasz. Kb. ennyire hiteles a mondandód többi része is - leginkább félreértésen alapszik.
    Izrael bűnösségéről úgy beszéltem, ahogy az ENSZ és néhány európai, amerikai politikus.
    A genocídium szerintem bűn. Izrael létrejötte szerintem bűn. Ennyi erővel a magyarok elfoglalhatnák Etelközt stb. minden népnek lehetne valami ősi követelése. Alapból a cionizmus egy gonosz terv, kb. Hitler zsidóirtásával összevethető - amit ő ugyan le sem írt sehova, de tény persze (hiszen törvény írja elő).
    A zsidók felsőbbrendűsége is nyomonkövethető a jogalkotásban (pl. holotörvény és hasonlók), az alkalmazásban, a médiában stb. globális szinten.
    Vol Jin is hozza a formáját, trollkodik. Bagatellizálással szőnyeg alá söpör, fejet homokba dug mert naiv vagy opportunista esetleg gyáva, de semmiképpen sem valami pozitív jelző miatt. Az pedig az ő magán problémája (keresztje).