A nyomó gravitáció kvantuma a graviton. Nem a Te elméleteid kvantuma, hanem a nyomó gravitációé. Ez tehát egy kvantumgravitáció, próbáld meg követni.
A graviton energiarészecske, örökmozgó, nem lassul le soha, mert a graviton eredendő tulajdonsága, hogy
nagyon gyorsan megy (c négyzettel szoktam jelölni, légyszíves ne köss bele, így jelölöm, azt jelenti kábé !! 1 millió c)
nagyon nagy erővel nyomja a barionos anyagot, a nyomóerő pontosan 1.21 x 10^44 newton.
A gravitációs hatást graviton tükörképi párok okozzák.
A gravitáció árnyékolható, egy hónap múlva magad is kimérheted, nem kell hozzá más csak egy teodolit. Eötvös tévedett, Ő a vonzó gravitációt akarta árnyékolni, amit természetesen nem lehet, mert nincs olyan.
A gravitonok részt vesznek az anyag felépítésében, az egyik az elektronban van, a tükörképi párja a protonban (meg a pozitronban)
Nullával nem én osztottam, ha nem vetted volna észre, nem értetted az egészet.
A Föld középpontjában nulla a gravitáció, a Nap középpontjában nulla a gravitáció, a fekete lyuk középpontjában nulla a gravitáció, eddig érted?
Ha mást mond az elméleted, akkor dobd ki a szemétbe.
Semmi értelme, hogy ezeket amiket mondok, a Te elméleteiddel cáfold, vedd észre, hogy ez egy másmilyen elképzelés, csupán kettő fajta elemi részecskére felépítve (1. graviton, 2. elemi elektromos töltésrészecske)
Mindkettőnek tükörképi párja is van, így vannak négyen.
A Te elméleteidhez nem kell graviton, világos. Ezért rosszak.